Inspiration

Find inspiration til din næste ferie eller dit næste weekendophold i dejlige Danmark. Vælg mellem et hav af hyggelige kroer, skønne hoteller og fantastiske slotte i det danske land. Rigtig god fornøjelse.


Din guide til skønne ophold i hele Danmark

Hos Small Danish Hotel kan du finde populære og lækre weekendophold, slotsophold, spaophold, welnessophold, golfophold, gourmetophold og romantiske ophold.

Du kan vælge mellem hyggelige kroer, skønne hoteller og fantastiske slotte fordelt i det meste af Danmark, - fra Tønder i Syd til Skagen i nord. Du kan dykke ned i Danmarkshistorien med et kroophold eller du kan tage på bytur med et citybreak i en af Danmarks større byer. Nyd naturen til fods eller på cykel, og besøg i Jyllands, på Fyn eller Sjælland sammen med kæresten, ægtefællen, en veninde eller måske trænger du til et pusterum alene?

Foretrækker du at være aktiv, tilbyder flere af vores kroer og hoteller golfophold, ophold med musik og dans eller fiskeri. Elsker du musik, har vi et rigt udvalg af intime koncerter og er du mere til mad, kan du finde ophold med alt lige fra god traditionel kromad til gastronomiske madoplevelser i verdensklasse.

Mulighederne er mange hos Small Danish Hotels. Du skal blot vælge!

Se alle ophold