Aktiv ferie – fra golftur til svævetur

Vil I holde aktiv ferie i Danmark, så tilbyder Small Danish sjove oplevelser og store udfordringer. Kombinér en ferie eller et ophold på kro, hotel eller slot med alt fra golfture til svæveture.

Mange danske kroer og hoteller tilbyder aktiviteter udover det sædvanlige for jer, der vil kombinere et ophold med motion, frisk vind i håret og mindeværdige oplevelser.
Er du eller familien til oplevelser i det våde element, findes der kroer med kanoer ved åen i baghaven, søer og klukkende vandløb til lystfiskerne og kysthoteller med sandstrand, skumsprøjt og perfekte forhold for havkajakker, surfere og lystsejlere.
I Danmark er der aldrig langt mellem naturoplevelserne og det er derfor nemt at lave sin egen aktive sommer som man lyster. Så skal det foregå i et mere roligt tempo, byder vores hoteller og på rolige vandreture i naturskønne omgivelser med højt til himlen.

Cykelruter og golfbaner til den aktive

Med 11.000 kilometer cykelruter gennem smukke landskaber er Danmark det perfekte land til cykelferie og der er og aldrig langt til den næste oplevelse eller overnatningssted. Mellem cykelruterne spredt over hele landet ligger næsten 200 golfbaner og mange hoteller tilbyder golfophold til dem, der vil gå en runde i sommerens lyse morgener - eller aftener.

Aktiv ferie for børnene

Hvis det ikke er aktiv ferie nok for børnene, kan de modige teste grænserne og trætoppene på Kragerup Gods – f.eks. på Danmarks længste svævebanetur i 25 meters højde. I vælger selv, hvor aktiv familieferien skal være.

Ønsker du en aktiv ferie?

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold