Aktiv ferie • Book aktiv familieferie i Danmark hér!

Vil I holde aktiv ferie i Danmark, så tilbyder Small Danish Hotels sjove oplevelser og store udfordringer. Kombinér en ferie eller et ophold på kro, hotel eller slot med alt fra golfture til kanoture.

Ønsker du en aktiv ferie?

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold

Mange danske kroer og hoteller tilbyder aktiviteter udover det sædvanlige for jer, der vil kombinere et ophold med motion, frisk vind i håret og mindeværdige oplevelser. Er du eller familien til oplevelser i det våde element, findes der kroer med kanoer ved åen i baghaven, søer og klukkende vandløb til lystfiskerne og kysthoteller med sandstrand, skumsprøjt og perfekte forhold for havkajakker, surfere og lystsejlere.

Læs også: Hold ferie ved Danmarks bedste strande

I Danmark er der aldrig langt mellem naturoplevelserne og det er derfor nemt at lave sin egen aktive sommer som man lyster. Så skal det foregå i et mere roligt tempo, byder vores hoteller og på rolige vandreture i naturskønne omgivelser med højt til himlen.

Med 11.000 kilometer cykelruter gennem smukke landskaber er Danmark det perfekte land til cykelferie og der er og aldrig langt til den næste oplevelse eller overnatningssted.

Læs også: Cykelferie i verdens bedste cykelland

Mellem cykelruterne spredt over hele landet ligger næsten 200 golfbaner og mange hoteller tilbyder golfophold til dem, der vil gå en runde i sommerens lyse morgener - eller aftener.

Læs også: Tag på golf-ferie i det danske sommerland