Del

Efterårsferie i dejlige Danmark

Giv dig selv den gave at nyde efteråret i Danmark. Tag et par dage ud af kalenderen og nyd Danmarks hyggeligste årstid på et af Small Danish Hotels kroer, hoteller, slotte og herregårde.

Efterår i Danmark med spændende aktiviteter og ophold. Hos Small Danish Hotels finder du et bredt udvalg af spændende ophold i løbet af efteråret, hvor opholdene ofte har mange sjove aktiviteter for hele familien. Dagene bliver kortere, og solen står lavere på himlen. Men hvis du har øje for det, rummer efteråret masser af gode oplevelser ude i naturen så du kan forblive aktiv. Vi siger, at skoven falmer, men i virkeligheden står træernes blade i de flotteste rødbrune, orange og gule farver – et farveorgie, som skal opleves på nært hold.

Efteråret egner sig til en god frisk mini travetur i skoven, hvor skovbunden efterhånden dækkes af et tykt lag blade - eller måske en cykelferie i verdens bedste cykelland. Hvis børnene er med, finder de sikkert ting og sager, der kan bruges til en halskæde eller et kastanjedyr, og de smukke efterårsblade kan måske bruges til bordpynt derhjemme, og man får derved lavet nogle aktiviteter. Efteråret er også den tid på året, hvor du kan opleve det fascinerende naturfænomen, som hedder ”Sort Sol”. 

Det bedste er når du har fået frisk luft i lungerne og batterierne opladet, venter et veldækket bord på kroen, hotellet, slottet eller herregården. Kokkene er naturligvis også inspireret af årstiden og byder eksempelvis på en lækker vildtmenu, mens ilden blusser i pejsen og stearinlysene langsomt brænder ned. Og måske slutter dagen med en enkelt drink, inden du lægger i en behagelig seng i et hyggeligt værelse.  

Inspiration til efterårsferien

Der er desværre ingen ophold ledige