Efterårsferie Nyd efteråret i Danmark

Giv dig selv den gave at holde efterårsferie i Danmark. Tag et par dage ud af kalenderen og nyd Danmarks hyggeligste årstid på et af Small Danish Hotels kroer, hoteller, slotte og herregårde.

Dagene bliver kortere, og solen står lavere på himlen. Men hvis du har øje for det, rummer efteråret masser af gode oplevelser ude i naturen. Vi siger, at skoven falmer, men i virkeligheden står træernes blade i de flotteste rødbrune, orange og gule farver – et farveorgie, som skal opleves på nært hold.

Efteråret egner sig til en frisk travetur i skoven, hvor skovbunden efterhånden dækkes af et tykt lag blade. Hvis børnene er med, finder de sikkert ting og sager, der kan bruges til en halskæde eller et kastanjedyr, og de smukke efterårsblade kan måske bruges til bordpynt derhjemme. Efteråret er også den tid på året, hvor du kan opleve det fascinerende naturfænomen, som hedder ”Sort sol”.

Når du har fået frisk luft i lungerne og batterierne opladet, venter et veldækket bord på kroen, hotellet, slottet eller herregården. Kokkene er naturligvis også inspireret af årstiden og byder eksempelvis på en lækker vildtmenu, mens ilden blusser i pejsen og stearinlysene langsomt brænder ned. Og måske slutter dagen med en enkelt drink, inden du lægger i en behagelig seng i et hyggeligt værelse.  

Inspiration til efterårsferien

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold