Kroophold på Fyn

Fyn byder på historiske købstæder og eventyrlige oplevelser og er et godt udgangspunkt for en hyggelig kroferie. Small Danish Hotels har et stort udvalg af fantastiske kroophold på Fyn, uanset om du er til stråtækt bindingsværk eller moderne kro med moderne faciliteter.

Hyggelige kroer på Fyn

Der er desværre ingen ophold ledige

Du kan ikke sige Fyn, uden at tænke H.C. Andersen. Og når du besøger Fyn, bliver det meget tydeligt, hvorfra han hentede inspiration til mange af de mange kendte eventyr. Specielt i Odense, men også mange andre steder på Fyn, kan du finde spor efter den store, danske digter. De fynske kroer hjælper dig gerne på vej, så du kan følge H.C. Andersens fodspor. 

Læs også: Fyn: Solskinsøen midt i Danmark 

På Fyn finder du rigtig gode shoppingmuligheder og et levende natteliv i øens største by, Odense. Derudover byder øen på charmerende og afslappede småbyer, fine strande og et landskab med fine bindingsværkshuse. Gå på opdagelse eller udforsk Det fynske Øhav. Small Danish Hotels byder på et udvalg af historiske kroer på Fyn og øerne, og her på hjemmesiden finder du masser af gode tilbud og inspiration til kroferie på Fyn.

Læs også: Odense: H.C. Andersens hjemby 
Læs også: Et kroophold er et dyk ned i danmarkshistorien