Nordjylland - fascinerende natur og skønne oplevelser

Den nordjyske natur er fascinerende og til tider temmelig barsk og vejrbidt, ikke mindst på grund af nærheden til havet.

Small Danish Hotels har flere hoteller i Nordjylland, både ved Vestkysten, Østkysten og på toppen. De er alle forskellige med hver sin charme, så du kan finde lige præcis det hotel, der passer dig bedst. Nedenfor kan du se alle hotellerne i det nordjyske og læse mere om dem.

Faktisk er Nordjylland omgivet af vand til alle tre sider: mod syd afgrænses Nordjylland af Limfjordens vande, mod nordvest rammes Nordjylland af Skagerraks viltre vover og mod nordøst af Kattegats milde bølgeskvulp. Det er ikke for meget sagt, at naturoplevelserne nærmest står i kø i Nordjylland – fra Nationalpark Thy over Rubjerg Knude til Skagens gren. Her ligger nogle af Danmarks kendteste og mest elskede badebyer som Blokhus, Løkken og Lønstrup langs Danmarks længste sandstrand, der strækker sig fra Bulbjerg til Skagen. I den nordjyske hovedstad Aalborg er både kunstmuseet KUNSTEN og Zoo absolut et besøg værd, og længere mod syd ligger Rebild Bakker og Danmarks største skov, Rold Skov.

Hoteller i Nordjylland

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold