Slotsophold - lev livet som grever og baroner

Et slotsophold eller et herregårdsophold i Danmark er ideelt for jer, der vil leve livet som grever og baroner, eller som søger en romantisk weekend for to. Overnatning på et slot, giver historiske vingesus og en helt særlig atmosfære.

Find dit slotsophold hér

Der er desværre ingen ophold ledige

Danmarks slotte og herregårde fortæller kongerigets levende historie og byder samtidig på nutidige glæder. Small Danish Hotels tilbyder overnatning og ophold på et udvalg af skønne, historiske slotte og herregårde i Jylland og på Sjælland. På et slotsophold eller et herregårdsophold, kan hyggen få lov at sprede sig over et godt glas vin og en romantisk middag ofte tilberedt af gode råvarer fra slottets egne jorde, f.eks. jagtvildt eller friske grøntsager og urter fra køkkenhaven.

Læs også: Dansk gastronomi er madoplevelse i verdensklasse

Slotsophold er for alle

Et slotsophold er en oplevelse, der passer til alle aldre og interesser. Uanset om du er en historie-interesseret turist, en kultur-elskende rejsende eller en afslappet feriegæst, så vil du kunne finde noget, du vil nyde på et slotsophold i Danmark.

Oplev den unikke atmosfære på et slotshotel

Et slotshotel har en unik atmosfære, der er svær at finde andre steder. Du kan nyde roen og freden, mens du tager del i de historiske omgivelser og luksuriøs komfort. Samtidig kan du opleve den lokale kultur og natur, hvilket gør dit ophold til en uforglemmelig oplevelse.

Få en gastronomisk oplevelse på vores slotsophold

Ambitiøse kokke sætter gastronomien i højsædet, så du føler dig som herskab i godt selskab. Ud af Danmarks mange fantastiske slotte har vi mulighed for at tilbyde overnatning på slotshoteller på Sjælland og Jylland, hvor vi i løbet af året også tilbyder unikke deals og tilbud på udvalgte slotsophold og herregårdsophold. Hvis du vil glæde en du holder af, kan du også altid købe et gavekort på et af vores slotsophold.

Læs også: Dejlige Danmark - om de skønne områder i dejlige Danmark

Brug tid på at udforske området

Mange slotshoteller ligger i smukke naturomgivelser, så det er en god idé at udnytte dit slotsophold til at udforske området. Du kan gå ture i den omkringliggende skov, besøge lokale byer og landsbyer, eller tage på udflugter til nærliggende seværdigheder.