Del

Slotsophold - lev livet som grever og baroner

Et slotsophold i Danmark er ideelt for jer, der vil leve livet som grever og baroner, eller som søger en romantisk weekend for to. Overnatning på et slot, giver historiske vingesus og en helt særlig atmosfære.

Danmarks slotte og herregårde fortæller kongerigets levende historie og byder samtidig på nutidige glæder. Small Danish Hotels tilbyder overnatning og ophold på et udvalg af skønne, historiske slotte og herregårde i Jylland og på Sjælland. På et slotsophold, kan hyggen få lov at sprede sig over et godt glas vin og en romantisk middag ofte tilberedt af gode råvarer fra slottets egne jorde, f.eks. jagtvildt eller friske grøntsager og urter fra køkkenhaven.

Læs også: Dansk gastronomi er madoplevelse i verdensklasse

Ambitiøse kokke sætter gastronomien i højsædet, så du føler dig som herskab i godt selskab. Ud af Danmarks mange fantastiske slotte har vi mulighed for at tilbyde slotsovernatning på Sjælland og Jylland, hvor vi i løbet af året også tilbyder unikke deals og tilbud på udvalgte slotsophold. Hvis du vil glæde en du holder af, kan du også altid købe et gavekort på et af vores slotsophold.

Læs også: Dejlige Danmark - om de skønne områder i dejlige Danmark

Find dit slotsophold hér

Der er desværre ingen ophold ledige