Weekendophold – pulserende city break, hyggelig kroferie eller historisk slotsophold

Livet nydes ikke kun i ferierne. På et weekendophold kan du nå megen forkælelse, mange oplevelser og velsmagende måltider. Danmarkskortet har den perfekte størrelse til at komme helt væk på weekend - uden at rejse særligt langt.

Tag på en weekendtur med vennerne pakket med kultur, shopping og gourmetoplevelser. Eller på en romantisk weekend med kæresten på et slot eller en herregård med overnatning i herskabelige suiter med himmelsenge, hvælvede lofter og udsigt til voldgraven. Eller prøv en hyggelig landevejskro, hvor ikke bare den hyggelige stemning, men også duften af hjemmelavet, dansk kromad møder dig allerede på dørtærsklen.

Der findes en vifte af muligheder for at finde et ideelt weekendophold, der lige passer dig. De danske kroer og hoteller har et stort udvalg af forskellige weekendophold i Danmark: Lækre hoteller i fx København og Aarhus, traditionel dansk kroferie på landet eller enestående slotsophold fra alle egne af Danmark. Hos Small Danish Hotels kan du finde weekendophold for enhver smag og fra enhver del af Danmark.

Se de mange muligheder

Der er desværre ingen ophold ledige