Weekendophold – pulserende city break, hyggelig kroferie eller historisk slotsophold

Book dit næste weekendophold for 2 hos Small Danish Hotels

Livet nydes ikke kun i ferierne, hvad med en forlænget weekend i skønne Danmark. På et luksus weekendophold kan du nå megen forkælelse, mange oplevelser og velsmagende måltider. Danmarkskortet har den perfekte størrelse til at komme helt væk på en weekendtur - uden at rejse særligt langt.

Tag på et weekendophold med vennerne pakket med kultur, shopping eller gourmetoplevelser. Eller tag på et romantisk weekendophold for 2 med kæresten på et slot eller en herregård med overnatning i herskabelige suiter med himmelsenge, hvælvede lofter og udsigt til voldgraven. Eller hvad med at prøve en hyggelig landevejskro, hvor ikke bare den hyggelige stemning, men også duften af hjemmelavet, dansk kromad møder dig allerede på dørtærsklen.

Der findes en vifte af muligheder for at finde et ideelt weekendophold på tilbud, der lige passer dig. De danske kroer og hoteller har et stort udvalg af forskellige weekendophold i Danmark: Lækre hoteller i f.eks. København og Aarhus, traditionel dansk kroferie på landet eller enestående slotsophold fra alle egne af Danmark. Hos Small Danish Hotels kan du finde et billigt weekendophold i 2018/2019 for enhver smag og i enhver del af som Jylland, Sjælland, Fyn, Sønderjylland mfl. Book din weekendtur i dag for 2 og få en god deal allerede i dag til en billig pris.

Se alle weekendophold

Tilbage til forsiden: Hotel- og Kroophold i Danmark