Sådan bruger du dit gavekort

Sådan booker du

1: Find det hotel, du gerne vil booke.

Vores gavekort kan bruges på de fleste hoteller - SDH Partner Hoteller modtager desværre ikke vores gavekort. Du kan altid se på hotelsiden, hvis hotellet ikke modtager gavekort.

Vores gavekort kan benyttes som hel- eller delbetaling af alle typer af ophold, som findes her på hjemmesiden samt restaurantbesøg, undtagen på non refundable og SDH Partner Hoteller.

Oplevelsesgavekort er blevet konverteret til kontant gavekort, men det ændrer ikke på værdien af gavekortet, anvendelsesmulighederne eller gyldighedsperioden.

2: Book dit ophold hos Small Danish Hotels eller direkte til hotellet.

Er dit gavekort på et kontant beløb kan du foretage reservationen her på hjemmesiden.

Er dit gavekort på en oplevelse, er det blevet konverteret til et kontant gavekort, og du kan derfor også foretage reservationen her på hjemmesiden. Bemærk at hele gavekortets værdi skal bruges på en gang.

OBS: Reservationen skal garanteres med et kreditkort, men pengene bliver ikke trukket på dit kort. Du betaler først for dit ophold, når du bor på hotellet.

VIGTIGT: Foretager du din booking via andre hotelsøgemaskiner, kan du ikke benytte gavekort fra Small Danish Hotels.

3: Aflever dit gavekort ved ankomst til hotellet.

Der kan ske udskiftning og udvidelser i medlemsskaren hos Small Danish Hotels. Du kan altid holde dig opdateret her på hjemmesiden.