Gavekort - FAQ

Har du et gavekort fra Small Danish Hotels på et bestemt beløb, kan du anvende det på alle vores kroer og hoteller i Danmark. Se oversigt over kroer og hoteller under Booking eller bestil brochure.

Gavekort kan bruges som betaling af alle typer af ophold, som findes her på hjemmesiden samt restaurantbesøg på de fleste af vores kroer og hoteller. Se under det enkelte gavekort, hvor det kan benyttes. Se gavekort.

Du kan booke via Small Danish Hotels både pr. telefon eller online. Du kan også booke direkte på hotellet. Gavekortet skal afleveres ved ankomst til hotellet.

Har du et gavekort på en bestemt oplevelse, f.eks. hotelophold for 2 eller middag for 2, kan du læse mere og se en oversigt over de hoteller, hvor gavekortet kan anvendes her. Husk, at du altid kan delbetale alle typer af ophold med værdien på dit gavekort.

Dit gavekort kan også benyttes hos vores samarbejdspartnere i Global Alliance of Private Hotels - omkring 800 hoteller i mere end 80 lande. Se mere om GAPH.

1: Find det hotel, du gerne vil booke.

Under de enkelte gavekort kan du se, hvor dit gavekort kan benyttes. 

2: Book dit ophold hos Small Danish Hotels eller direkte til hotellet.

Er dit gavekort på et kontant beløb kan du foretage reservationen her på hjemmesiden.

Er dit gavekort på en oplevelse så ring til Small Danish Hotels på tlf. 70 80 65 00 (alle hverdage kl. 8.30-16.00) eller direkte på hotellet. Husk at oplyse, at du ønsker at betale med gavekort. Bemærk, at der kan forekomme tillæg og restriktioner.

Bemærk: Er dit gavekort til "Frokost for 2" eller "Middag for 2", så kan booking kun ske direkte på hotellet.

Foretager du din booking via andre hotelsøgemaskiner, kan du ikke benytte gavekort fra Small Danish Hotels.

3: Aflever dit gavekort ved ankomst til hotellet.

 

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen. Du kan til enhver tid se gyldighedsperioden på dit gavekort ved at indtaste dit gavekortnummer her.

Gavekort kan refunderes i hele gyldighedsperioden, hvis det ikke er taget i brug. Man kan få det refunderet dér, hvor det er købt, og man skal medbringe både gavekort og kvitteringen for købet.

Du finder de forskellige typer af gavekort HER.

Når du har fundet det gavekort, du ønsker at købe, klikker du "Køb nu". Et betalingsvindue vil nu åbne.

1. Vælg levering
Her kan du vælge, om du ønsker gavekortet tilsendt med posten, via e-mail eller via SMS.

2. Vælg dit gavekort
Her har du mulighed for at tilvælge eget design på dit gavekort.

3. Godkend bestilling
Her finder du en opsummering af dine valg.

4. Udfyld dine oplysninger
Her indtaster du dine kontaktoplysninger (IKKE modtagerens kontaktoplysninger), men her kan du også vælge, om gavekortet skal sendes direkte til modtageren. Dette er gældende for print selv- og SMS-gavekort. Alle oplysninger er naturligvis fortrolige, og vil kun blive brugt i forbindelse med det igangværende køb. Herefter klikker du på "næste".

Vælg betalingsform og gennemfør betaling. Når betalingen er godkendt, modtager du en e-mail med en købskvittering. Købskvitteringen fremsendes til den mailadresse, som du har opgivet under "Dine oplysninger". Kvittering skal gemmes i gyldighedsperioden (til refundering)

1. Med posten
Vælger du levering med posten, modtager du en flot gaveæske, som er den perfekte gave at forære væk. Tillægget for æske og fragt er kr. 29,- til posthus/kr. 49,- til hjemmeadressen. Tillæg kr. 20,- hvis du vælger at designe dit eget gavekort med et personligt billede. Vi afsender din ordre den førstkommende hverdag efter bestilling, og du skal forvente en forsendelsestid på 2-3 hverdage. Du modtager et track & trace-nummer fra Post Nord, så du kan følge din ordre.
Bemærk, hvis du vælger unikt design, går der op til 1 hverdag ekstra, da billeder bliver godkendt manuelt og produceret specielt.

2. E-mail
Vælger du at modtage gavekortet som e-mail, kan du enten videresende det eller printe selv. Gavekortet er vedhæftet som en PDF i en printvenlig udgave. Leveringsformen er gratis, og du modtager e-mailen med det samme (inden for 30 minutter), så er du sent ude, kan du stadig nå at få en gave med. Bemærk, hvis du vælger unikt design på dit print-selv gavekort, hvilket er gratis og giver mulighed for at skrive en personlig hilsen, kan der gå op til 1 hverdag før du modtager gavekortet på e-mail, da billeder bliver godkendt manuelt.

3. SMS
Vælger du at modtage gavekortet som SMS, modtager du det med det samme (inden for 30 minutter), så er du sent ude, kan du stadig nå at få en gave med.
Leveringsformen er gratis. Unikt design er ikke muligt via SMS.

4. Køb lokalt
Du kan også købe gavekort til Small Danish Hotels hos alle kroer og hoteller under Small Danish Hotels.