3 flasker Amarone smagspakke

7.560 Point

Indeholder:

  • 1 flaske Amarone Della Valpolicella Classico
  • 1 flaske "Inferi" Amarone Della Valpolicella Classico
  • 1 flaske "Titari" Amarone Della Valpolicella Classico

Her har du mulighed for at smage alle disse fantastiske Amarone vine.

Amarone Della Valpolicella Classico: Vindrueklaserne der er mest modne og med den bedste udstilling plukkes med håndkraft mellem enden af September og begyndelsen af Oktober, og bliver nænsomt anbragt i tørrekasser, der bliver lagt til tørre i lokaler med kontrolleret temperatur og fugtighedsgrad indtil Januar måned; i denne tid mister druerne ca. 40% af deres vandindhold og sukkeret koncentreres betydeligt.

"Inferi" Amarone Della Valpolicella Classico: Den raffinerede og meget elegante bouquet er præget af sød kakao og ristet kaffe. Smagen er varm og  rund, minder om smeltet chokolade og om syltede kirsebær i brandy, fuld og silkeagtig. Eftersmagen er helt tilfredsstillende, rig og vedvarende.

"Titari" Amarone Della Valpolicella Classico: Kraftig, mørk og konsistent mørk rubinfarve. Duftene er intense og rige, der minder om kirsebær, hindbær og rød ribs, sammensmeltet med lette strejf af vanille. Smagen er kraftig og robust, med en elegant surhed. Eftersmagen er meget vedvarende og gengiver de samme duftindtryk.

Du skal logge ind for at bestille dette produkt
Log ind