Golden Chain i Australien og Indonesien

Oplev Australien, det sydlige Stillehav og Indonesien

Golden Chain er mere end 250 individuelt ejede hoteller fra Australien til New Zealand gennem det sydlige Stillehav og i Indonesien. Ingen andre dækker bedre end Golden Chain i denne del af verden.

Hos Golden Chain er alle hotellerne ejet af uafhængige indehavere, som er dedikeret og passioneret omkring deres hoteller og ønsker at levere faciliteter af høj kvalitet, gæstfrihed og en udestående service.

Hos Golden Chain hotellerne kan gæsterne altid forvente en udestående og engageret service, hvor man er sikret en varm velkomst. Indehaverne af hotellerne ønsker og sætter stor ære i at fortælle deres gæster om det lokale samfund, give insider-tips og fortælle hvilke oplevelser de mener der er værd at opleve – det betyder at gæsterne har mulighed for at slappe af og nyde deres ferien.

Gæsterne kan hos Golden Chain altid være sikre på at støtte en virksomhed, som støtter landet Australien og folket dertil, da overskuddet fra organisationen går tilbage til medlemmerne, som er hotellerne fordelt ud over Australien.

Samtidig med at Golden Chain sætter stor pris på være en førende australsk hotelkæde, er det vigtigt at bevare en høj og vedvarende standard af service og hoteller, som har stjerner fra medium til høj rangeret. Man kan altid forvente en enestående oplevelse hos Golden Chain, lige meget om du vælger i den australske vildmark eller på det frodige Bali, så vil du opleve fantastiske og forunderlige destinationer, mennesker og hoteller.

Læs mere om Golden Chain og se det store udvalg af hoteller - klik her