Hôtels de Charme & de Caractère i Frankrig

Oplevelser i Frankrig og mange andre lande

Charme & Caractère Hotels findes i mere end 60 lande og på ethvert kontinent i verden. Du kan finde dem i storbyer, landsbyer, på landet, i bjerge, ved kanten af havet, i skove, ved hektiske turiststeder eller i de mest isolerede steder ved verdens ende.

De har hoteller på Easter Island, i Upper Everest, i det centrale Paris, i Singapore, i St. Petersburg, i New York, på en hjerteformet ø i Indonesien, i det nordlige Finland – eller i Japan…

De rummer mange kulturer, mange sprog og deres tilstedeværelse på alle kontinenter betyder, at solen altid skinner på ét af deres hoteller.

Som gæst er du altid sikre på at bo på et fortræffeligt hotel, der går højt op i kvalitet, service og venlighed. Deres udvælgelse af hoteller er streng, og udover deres egen udvælgelse og kontrol, lytter de også til gæstevurderingerne.

Hotellerne i Charme & Caractère Hotels' udvalg er de bedste i deres klasse og region, og de skal blive ved med at være dette, for at være en del af kæden.

Charme & Caractère Hotels er stolte af deres udvalg og gør deres bedste for at finde de smukkeste huse, mens de undgår elitisme. De udvælger hoteller med både 5 stjerner – og ingen stjerner. Det er den måde, hvorpå de får et stort udvalg af alle kategorier.

Vi tror på, at vi alle, i forskellige stadier i livet, er på udkig efter forskellige typer af hoteller. Netop derfor ønsker vi at tilbyde faciliteter til enhver pengepung i alle kategorier. Men altid kun det bedste.

Læs mere om Charme & Caractère Hotels og se det store udvalg af hoteller - klik her