Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Foto: Djurs Sommerland

Årets 2017 nyhed i Djurs Sommerland

Foto: Djurs Sommerland

Dinosaurland i Djurs Sommerland

Foto: Djurs Sommerland

Piraten i Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er lukket for sæsonen, men glæd dig til at besøge en forlystelsespark i verdensklasse igen den 27. april 2024.

Nyhed 2024: Svimlende høj droptårn

I det populære Mexicoland kan du i 2024 opleve en helt ny forlystelse - et droptårn på 60 meter og dobbelt så høj som både Piraten og DrageKongen, som er nogle af de største rutschebaner i Danmark.

Højde: 60 meter, frit fald: 100 km/t, puls: høj, adrenalin: i top!

Dinosaurland – et gigantisk temaland

Dinosaurland er et fantastisk temaland med hele 25 dinosaurer i fuld størrelse og med 6 sjove forlystelser for både små og store dinojægere.

Spring på den 400 meter lange familierutschebane, T-Rex Family Coaster, og sus tæt forbi kæmpestore kødædere og imponerende langhalse. Eller tag på jeep safari med Dino Xpedition gennem dinosaur-reservatets kringlede miner og tætte skove, hvor fortidsøglerne hersker.

Glæd jer også til at udforske Dinosaurlegepladsen, hvor ældgamle dinosaurknogler og helt nye oplevelser altid gemmer sig lige under overfladen og om det næste hjørne.

Danmarks sjoveste rutschebaner for hele familien

Skal der fart på, så er I kommet til det rette sted. I Djurs Sommerland kan I nemlig opleve 8 af Danmarks allersjoveste rutschebaner. Hop ombord i Piraten, der med sin højde på 32 meter og tophastighed på 90 km/t er kåret til en af verdens bedste rutschebaner.

Mærk suset, når DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – dykker fra 30 meters højde med 85 km/t. Eller spring på Juvelens ATV’er og bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane!

Prøv også familierutschebanerne, Thors Hammer, Den Vilde Hønsejagt og Jungle Rally, hvor selv de yngste vovehalse kan være med.

Vandland for vandhunde

Husk at medbringe badetøjet, når du besøger Djurs Sommerland og få en ekstre skøn oplevelse i det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solen ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Mad, hygge og grønne oaser

Der er plads til både sjov og hygge i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de mange temalande og afprøvet nogle af de mange forlystelser, kan det være tid til en hyggestund i en af parkens utallige grønne oaser. Snup jer en bid mad på et af de mange hyggelige spisesteder, hvor I kan vælge mellem alt fra byg-selv burgere og buffeter til lækre wraps og salater. Eller I kan vælge at spise den medbragte mad i en af parkens mange grønne områder.

Sjov i verdensklasse

Djurs Sommerland er bogstaveligt talt sjov i verdensklasse. Så tag familien under armen og oplev selv, hvorfor parken blev kåret til ”Europas Bedste Familiepark” i 2019 og ”Årets Forlystelsespark i Danmark” i 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023.

Husk, når entreen er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser.

Sæson 2024: 27. april – 20. oktober.
Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk

Se, hvad andre deler på Instagram

#djurssommerland #visitdjursland #visitaarhusregion

Hoteller i nærheden af Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

 • Hotel Gjerrild Kro

  19,17 km

  Midt mellem Djurslands eventyrlige skove og Kattegat-kystens børnevenlige strande, ligger Hotel Gjerrild Kro. Der er kun 10 minutter til Grenå og 45 minutter til Randers Regnskov og Aarhus. Attraktionerne taler for sig selv, men naturen skal og bør opleves.

  Læs mere : Hotel Gjerrild Kro
 • Kaløvig Badehotel

  23,83 km

  Kaløvig Badehotel er et lille hyggeligt hotel beliggende kun 14 kilometer fra centrum af Aarhus, lige ud til Aarhus Bugten i Aarhus N. Den intime stemning, den hjemlige følelse og den beroligende lyd af bølgerne fra Aarhus Bugt skaber sammen en virkelig unik atmosfære, som er svær at finde andre steder.

  Læs mere : Kaløvig Badehotel
 • Hotel Randers

  31,78 km

  Hotel Randers er et af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af byen. I mere end 160 år har hotellet været en oase med plads til nydelse, ro og fordybelse. Hotellet blev opført i 1856, men blev totalrenoveret i efteråret 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel.

  Læs mere : Hotel Randers
 • Hotel Oasia Aarhus

  37,44 km

  På Hotel Oasia Aarhus er nøgleordene kvalitet og service. Her kan du læne dig tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus, som danner rammen for alt på hotellet. Alt er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige oplevelse.

  Læs mere : Hotel Oasia Aarhus
 • Montra Hotel Sabro Kro

  40,58 km

  Montra Hotel Sabro Kro er beliggende i hjertet af Sabro tæt på Smilets By, Aarhus. Med E45 tæt på, er der nem og hurtig transport til et væld af muligheder. Her finder du både plads til samvær, nærvær og skønne oplevelser. Der er altid en god grund til at besøge Sabro Kro.

  Læs mere : Montra Hotel Sabro Kro
 • Purhus Kro

  43,24 km

  Purhus Kro er en hyggelig og familievenlig gammel dansk landevejskro tæt på naturen. Alligevel er du ikke langt fra E45, og oplevelserne i det østjyske. På kroen hersker en dejlig uhøjtidelig stemning, hvor det handler om, at gæsterne skal befinde sig godt. I kroens hyggelige restaurant serveres "gammeldaws" kromad.

  Læs mere : Purhus Kro
 • Hotel Amerika

  49,6 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika
 • Låsby Kro

  54,48 km

  I Søhøjlandets midtjyske, smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus finder du Låsby Kro og Hotel. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til med traditionel dansk mad og gode kroretter, der skaber den ægte krohygge.

  Læs mere : Låsby Kro
 • Nørre Vissing Kro

  54,71 km

  Ved bakker, skove og søer ligger den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro, der er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en atmosfærefyldt restaurant og en udsøgt vinkælder. 25 minutter til både Aarhus og Silkeborg. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder.

  Læs mere : Nørre Vissing Kro
 • Kongensbro Kro

  56,13 km

  Kongensbro Kro ligger, hvor landevejen mellem Aarhus og Viborg krydser Gudenåen. Før i tiden var den kendt som pramdragerkro, men i dag er den en moderne landevejskro med flotte værelser, alle med udsigt til krohaven. Kroens adelsmærke er den gode mad, lige fra de hjemmelavede frikadeller til den franske kogekunst.

  Læs mere : Kongensbro Kro