Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Gå i historiens spor

Djurs Sommerland er lukket for sæsonen, men glæd dig til at besøge en forlystelsespark i verdensklasse igen til april 2024.

Dinosaurland – en nyhed af gigantiske dimensioner

Dinosaurland er et fantastisk, nyt temaland med hele 25 dinosaurer i fuld størrelse, 2 store og vildt sjove forlystelser og en fossilfyldt legeplads for små- og store dinojægere.

Spring på den 400 meter lange familierutschebane, T-Rex Family Coaster, og sus tæt forbi kæmpestore kødædere og imponerende langhalse. Eller tag på jeep safari med Dino Xpedition gennem dinosaur-reservatets kringlede miner og tætte skove, hvor fortidsøglerne hersker.

Glæd jer også til at udforske Dinosaurlegepladsen, hvor ældgamle dinosaurknogler og helt nye oplevelser altid gemmer sig lige under overfladen og om det næste hjørne.

Danmarks sjoveste rutschebaner for hele familien

Skal der fart på, så er I kommet til det rette sted. I Djurs Sommerland kan I nemlig opleve 8 af Danmarks allersjoveste rutschebaner. Hop ombord i Piraten, der med sin højde på 32 meter og tophastighed på 90 km/t er kåret til en af verdens bedste rutschebaner.

Mærk suset, når DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – dykker fra 30 meters højde med 85 km/t. Eller spring på Juvelens ATV’er og bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane!

Prøv også familierutschebanerne, Thors Hammer, Den Vilde Hønsejagt og Jungle Rally, hvor selv de yngste vovehalse kan være med.

60 forlystelser, kæmpe Vandland og plads til hygge

Der er plads til både sjov og hygge i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de 10 temalande og over 60 forlystelser, så tag en hyggestund i en af parkens utallige grønne oaser, eller snup en bid på et af de mange hyggelige spisesteder. Her kan I nyde alt fra byg-selv burgere og buffeter til lækre wraps og salater.

Glem ikke et besøg i det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solen ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Sjov i verdensklasse

Djurs Sommerland er bogstaveligt talt sjov i verdensklasse. Så tag familien under armen og oplev selv, hvorfor parken blev kåret til ”Europas Bedste Familiepark” i 2019 og ”Årets Forlystelsespark i Danmark” i både 2019, 2020 og 2021.

Husk, når entreen er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser.

Sæson 2023: 29. april – 22. oktober.
Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk

Se, hvad andre deler på Instagram

#djurssommerland #visitdjursland #visitaarhusregion

Opdateret af:
VisitAarhus info@visitaarhus.com
VisitAarhus