Nørre Vissing Kro, Skanderborg

Gæsteanmeldelser
444 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Nørre Vissing Kro, Skanderborg

Gæsteanmeldelser
444 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Bemærk, kroen er lukket søndage fra kl. 12.
Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Udsøgt gastronomi i det midtjyske søhøjland

Imellem skove, søer og bakker, i det smukke Søhøjland ved Ry, findes en af Midtjyllands bedst bevarede hemmeligheder - Nørre Vissing Kro. Den mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid. Køkkenet er kroens omdrejningspunkt. Der benyttes kun de bedste råvarer i køkkenet, og fra egnen omkring kroen leveres svampe, frilandsdyr og vildt fra skovene, mens kroens egen microlandmand leverer friskhøstet grønt i hele sæsonen.

Når du bor på Nørre Vissing Kro er du i et af Danmarks smukkeste områder. Himmelbjerget er et særligt naturskønt område, der bestemt er et besøg værd. Herfra kan du f.eks. sejle til Silkeborg med ”Hjejlen”, verdens ældste hjuldamper. Både i Ry og i Silkeborg er der mulighed for at leje kanoer, kajakker og robåde.

Søerne i det midtjyske søhøjland er velegnede både til badning og fiskeri. Ved Knudsø, som ligger bare 5 kilometer væk findes desuden en særlig børnevenlig sandstrand, der er meget populær i sommerperioden.

Gåture i den omkringliggende natur kan startes umiddelbart fra kroen og i landsbyen ligger endvidere et keramikværksted, der er et besøg værd. Blot tre kilometer fra kroen ligger Det Blå Marked, som er landets største stationære kræmmermarked (åbent i weekenden, året rundt).

Er du golfspiller finder du ikke mindre end fem golfbaner indenfor en radius af ca. 50 km.

 • Gratis internet

 • Kæledyr
 • Restaurant

 • Gratis parkering

 • Lufthavn: 50 km

 • Togstation: 7 km

 • Busstop: 0 m

 • Badestrand: 5 km

 • Fiskeri: 3 km

 • Golf: 7 km

 • 24 værelser

En gastronomisk oplevelse!

Kroværten på Nørre Vissing Kro hedder Morten Mygind, og når du træder indenfor, mærker du, at han holder meget af den blå farve. Restauranten er holdt i grå og blå farver, og havestuen fryder øjet med dens blå nuancer i kobolt og lavendel. Du skal heller ikke have været ret længe på kroen for at opdage, at her regerer en kok med store kreative evner, der kun bruger de absolut bedste råvarer. Restauranten har en velassorteret vinkælder og serverer årstidens danske og internationale retter. Fra den hyggelige pejsestue er der udsigt ind til restaurantens åbne køkken.

​Nørre Vissing Kro har til huse i en renoveret bygning fra begyndelsen af 1800-tallet. Det ligger på landet, men inden for 30 minutters kørsel fra Silkeborg og Århus. Fra den hyggelige pejsestue er der udsigt ind til restaurantens åbne køkken.

Når du booker et ophold på Nørre Vissing Kro kan der vælges mellem 'almindelige værelser' eller 'luksuriøse værelser'​. Standardværelserne hører til et anneks, der ligger ved siden af kroen. Alle standardværelserne er identiske. Luksusværelserne tilhører kroens hovedbygning, og de er alle indrettet efter forskellige temaer.

Øvrige faciliteter omfatter en hyggelig gårdhave og terrasse med springvand og krydderurter.