Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

Green Key_V3

Green Key godkendt

Hotel Eyde er et unikt hotel med en rig historie, der går helt tilbage til 1839. Kvalitet er det afgørende element hos os, og vi stræber altid efter at skabe den bedste madoplevelse ved at lave alt fra bunden. Hotellet er placeret centralt og bekvemmeligt i Herning, og du har derfor indre by som udgangspunkt.
Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

Mindegade 1, 7400 Herning

Vis kort
Se kalender og priser: Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

Bemærk venligst

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

 • Midtjylland
 • Jylland
 • City Break

Hotellets faciliteter

 • Fitness-faciliteter
 • Green Key_V3 Green Key mærket
 • Handicapvenligt
 • Gratis internet
 • Ladestik til el-bil
 • Restaurant
 • Røgfrit
 • Lufthavn: 25 km
 • Tog: 300 m
 • 136 Værelser

Nyd den lækre morgenbuffet

Hotellet er en del af alliancen med Best Western Hotels & Resorts.

Best Western Plus Hotel Eyde i Herning blev renoveret i 2014 og tilbyder 4-stjernet indkvartering i en historisk bygning tæt på Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen. Hotel Eyde har en ideel beliggenhed for forretningsrejsende. Hernings vigtigste seværdigheder ligger inden for kort afstand fra hotellet, herunder Kongrescenteret og Carl-Henning Pedersen/Else Alfelts museum. Hvert værelse er fuldt udstyret med satellit-tv, kaffemaskine/-kedel og strygejern/-bræt efter anmodning. Hotellet tilbyder faciliteter som en fornem restaurant og bar, fitnesscenter og sauna. Der er eksklusiv parkering til rådighed for gæsterne på dette Herning-hotel. Som en ekstra service tilbyder hotellet dagligt en gratis morgenmadsbuffet. Det professionelle flersprogede personale står klar til at hjælpe med enhver anmodning.

I Jyllands hjerte finder du Herning, og midt i Herning ligger Herning Torv, hvor Hotel Eyde er indrettet i en smuk gammel bygning. Som et af landets ældste hoteller bærer det præg af en stolt historie, en dejlig nostalgisk stemning og en hyggelig atmosfære.

Hotel Eyde er centralt placeret midt på Herning Torv og tilbyder både ferieophold, store fester og forretningsmøder. Dette charmerende byhotel har en ideel beliggenhed i hjertet af Herning by. Indenfor i dette klassiske hotel, hvor hygge, varme og venlighed er kendetegnende for alle aktiviteter, er der næsten uendelige muligheder.

Restauranten, Sankt Jørgen, byder på en fornøjelig kulinarisk oplevelse med fokus på traditionelle danske og sæsonbetonede retter. Vinkortet er nøje udvalgt for at komplementere restaurantens menu. Der er også en hyggelig bar i tilknytning til restauranten. I løbet af sommerhalvåret åbner hotellet en charmerende terrasse med udendørs servering, der vender ud mod torvet.

Attraktioner i nærheden af Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

 • Foto: VisitHerning

  Fuglen

  0,03 km

   Værket er opført i granit i 1986 og er placeret midt på Herning gågade.

  Læs mere : Fuglen
 • Foto: Jannie Nyegaard

  Tinghuset

  0,08 km

  Herning er en by, der er under 200 år gammel. Som by er Herning opstået i den sidste halvdel af 1800-tallet omkring et landevejs- og jernbaneknudepunkt i de udstrakte hedeegne.

  Egnen var dog uden en arrest og et tinghus. Hidtil var Hammerum Herreds ret blevet afholdt på kroen i Lund. I 1825 tiltræder herredsfoged Christian Landt. Han var af den opfattelse, at et så stort område som Hammerum Herred burde have et tinghus og en arrest. Han havde netop overtaget gården Laulund på det nuværende Silkeborgvej i Herning. Herfra solgte han en parcel ved en øde markvej vest for Laulund, hvor ting- og arresthuset blev opført i 1827 på Østergade 8, hvor det nuværende bibliotek i Herning ligger i dag.

  Tinghuset fra 1827 var dog ikke tilfredsstillende i det lange løb. For arrestanter havde ikke svært ved at bryde ud. I 1857 byggede man derfor et nyt lige over for det gamle - på Østergade 9. Det nye tinghus viste sig dog hurtigt at være af en ringe kvalitet, og det blev hurtigt angrebet af svamp.

  Man igangsatte derfor byggeriet af det 3. tinghus på det samme sted, som det 2. tinghus lå. Det 3. og nuværende tinghus stod færdigt i 1894. Tinghuset blev fredet i 1982. I tinghuset startede Herning Museum også i det små i 1896 med et par lånte loftsværelser, før museet blev flyttet til Museumsgade.

  Læs mere : Tinghuset
 • Foto: VisitHerning

  Livsglæde af Børge Jørgensen

  0,09 km

  I sit tidlige virke arbejdede Jørgensen meget i granit, men havde et grundlæggende ønske om at skabe værker i et lettere tilgængeligt materiale. Han skiftede derfor i slutningen af 50’erne over til pladejern. Siden hen udviklede det sig til stål og glas i forskellige relieffer og skulpturer, der skaber en spændende materialekontrast. Jørgensen har et ønske om, at skulpturer fra hans hånd skal spille sammen med deres omgivelser. Med en vekselvirkning mellem lethed og tyngde samt skarpe og bløde flader, ønsker Jørgensen af give udtryk for noget livsbekræftende, som titlen også hentyder til.

  Find mere information på Herning Kommunes hjemmeside www.herningerkultur.dk

   

  Læs mere : Livsglæde af Børge Jørgensen
 • Foto: VisitHerning

  Skyggen af en hund

  0,1 km

  Skulpturen blev i sin tid lavet til Tinghuspladsen, men blev i forbindelse med renovering sendt til opmagasinering. Nu har den "glemte" skulptur fundet sin vej frem til offentligheden igen. 

  Læs mere : Skyggen af en hund
 • Foto: Jannie Nyegaard

  Lys og tværs

  0,21 km

  Skulpturen er lavet i aluminium, den er 3 meter høj og 5 meter lang. 

  Skulpturen er især smuk om aftenen, hvor den lyser op i mørket. Lys og tværs kan skifte farver alt efter hvad der er aktuelt. Det kan f.eks. være til en landskamp, hvor den kan programmeres til at lyse i hvidt og rødt. 

  Læs mere : Lys og tværs
 • Foto: Jannie Nyegaard

  Herning Kirke

  0,22 km

  Det store orgel fra 1949 har 33 stemmer og klinger smukt i kirkerummet. Altertavlen er af Joakim Skovgaard og forestiller Jesus i synagogen i Nazaret. Kirkens oprindelige alter kan ses i sakristiet.

  Kirken fik på sin 100års-dag et klokkespil med 48 klokker, der spiller kl. 8,10, 12, 15 18 og 22.

  For yderlig information:
  www.herningkirke.dk

  Læs mere : Herning Kirke
 • Foto: Allan Trolle

  Herningsholm Museum

  1,79 km

  Kanoner, uldsokker og livet på heden

  I den gamle herregårds stemningsfulde rum kan du komme tæt på forfatteren Steen Steensen Blicher og livet på heden i både tekst, billeder og genstande. Men du kan også opleve historien om en herregård, der gik fra at huse en mindre hær og kanoner til at skabe en stor forretning på får og uldsokker – og som blev starten på den midtjyske tekstilindustri. Når du er færdig i udstillingerne, kan du gå en tur eller nyde madpakken i herregårdens lille, fine haveanlæg – eller stikke hovedet ind i vores museumsbutik, som sælger bøger, legetøj og andre gode sager.

   

  Museum Midtjylland

  Herningsholm Museum er en del af Museum Midtjylland, som består af fem kulturhistoriske museer, som hver især fortæller en bid af den midtjyske historie. Både den som er flere tusinde år gammel. Og den som stadig lever i minder, mennesker og håndværk. Så kig forbi, gå på opdagelse i historien – og oplev et Midtjylland både før, nu og i morgen. 

  Du kan læse meget mere om museets aktiviteter, udstillinger og mange forskellige arrangementer og oplevelser på museummidtjylland.dk

  Læs mere : Herningsholm Museum
 • Foto: Baboon City

  Baboon City

  1,89 km

  Baboon City har mere end 200 sjove, interaktive forlystelser fordelt over 9.000 indendørs kvadratmeter. Du kan være sikker på en sjov og begivenhedsrig dag med underholdning for hele familien. Prøv hoppeborge, kuglerum, radiobiler, tarzanbane, minigolf, kæmpe trampoliner, rodeogris, sumobrydning, beachvolley, morskabsmaskiner og meget mere!

  Åkirkevej 10, 7400 Herning
  +45 9722 1314, www.babooncity.dk
   

  Læs mere : Baboon City
 • Foto: Jannie Nyegaard

  Labyrinten i Birk

  2,75 km

  Labyrinten er lavet som et alternativ til en stormskadet skov, der tidligere lå på denne placering. Tanken var at tilføre det unikke Birk-område yderligere, som kunne glæde de besøgende i området. 

  Man skal ikke være bekymret for at fare vild, da man ender hvor man starter. 

  Anlægget er tegnet af Tegnestuen Schønherr. 

  Læs mere : Labyrinten i Birk
 • Foto: Iwan Baan

  HEART - Herning Museum of Contemporary Art

  2,89 km

  HEART deler hus med Ensemble MidtVest, der består af unge, ambitiøse og dedikerede klassiske musikere med speciale i kammermusik.

  Vi tilbyder desuden arrangementer for både erhverv og private. Vi har følgende faciliteter og kapacitet:

  Mødelokale (20 gæster)
  Værksted og mezzanin (50 gæster)
  Foyer fx ved konferencer (300 gæster)
  Koncert- og foredragssal (150 gæster)
  HEART Café (150 gæster)

  For yderlig information:
  www.heartmus.dk

  Læs mere : HEART - Herning Museum of Contemporary Art
 • Foto: Jyllands Park Zoo

  Jyllands Park Zoo

  11,3 km

  Jyllands Park Zoo ligger ved Haunstrup ca. 10 km fra Herning og har eksisteret siden 1969. Det er et populært udflugtsmål og er nok Danmarks hyggeligste Zoo, hvor du kan komme helt tæt på dyrene.

  I parken finder du omkring 350 dyr fra alverdens lande fordelt på over 70 arter. Der er alt fra små regnskovsfrøer til løver og giraffer.                                                                                               Du kan opleve dyrene på tæt ved f.eks. at se dyrene blive præsenteret og fodret. Her kan man Søbjørne show alle dage kl. 11.00 og 14.30 (fredag undtaget), samt Pingvin fodring mm.

  Derudover er Jyllands Park Zoo en zoologisk have med masser af legeområder med gynger, sandkasser, klatrestativer, en fin miniby med flotte legehuse. Er der en lille eventyrer gemt i dit barn, vil han eller hun garanteret finde det sjovt at køre med toget rundt i parken, at sejle på zoo-søen eller at prøve at ride på en sød pony. En tur i zooens lille tivoli med blandt andet karruseller og minibiler eller en hoppetur på den 689 m2 store hoppepude være et stensikkert hit.

  Se de aktuelle åbningstider i Jyllands Park Zoo her

  Hygge og atmosfære for mere end 150.000 glade gæster, der årligt besøger Jyllands Park Zoo.

  Læs mere : Jyllands Park Zoo