Hotel Thinggaard, Hurup Thy

Gæsteanmeldelser
308 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel Thinggaard, Hurup Thy

Gæsteanmeldelser
308 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Sådan fungerer booking

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at angive datoer og se udvalget af værelser.

Gastronomi, spa og wellness i Hurup Thy

Med et ophold på Hotel Thinggaard vil du få en oplevelse, hvor alle sanserne kommer i brug og opleve den ultimative forkælelse. Vi tilbyder smagfulde komfortværelser, hyggelig nyindrettet restaurant af høj klasse, hvor vores dygtige kokke sammensætter spændende menuer med indslag af lokale råvarer fra Thy, og vores kompetente tjenere vejleder med dejlige drikkevarer. Oplev den storslåede natur i Nationalpark Thy, midt imellem Vesterhavet og Limfjorden. Benyt den tætbeliggende og velanlagte golfbane, eller tag en tur i Sydthy Kurbad, hvor 700m2 ren og skær velvære står til din rådighed, som er en del af vore populære spa- & wellnessophold - et ophold på Hotel Thinggaard giver ny energi til den travle hverdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse.

Også i Hotel Thinggaards restaurant bliver du forkælet. Hotellets dygtige kokke tager udgangspunkt i godt håndværk og det danske køkkens bedste råvarer, men tilsætter kreative finesser, som gør det til en ekstra oplevelse at sætte sig til rette i restauranten om aftenen, efter at du dagen igennem har nydt stranden og naturen. Til frokost er der godt dansk smørrebrød, sildetallerken og udsøgte små retter.

God mad og wellness i særklasse

Hotel Thinggaard formidler guidede ture i en af Danmarks mest værdifulde og enestående naturområder – Nationalpark Thy. Oplev ærefrygten over den uberørte natur, de frodige landskaber og naturens mangeartede lyde.

Lige rundt om hjørnet ligger Sydthy Kurbad, der i samarbejde med hotellet tilbyder wellness-ophold på et højt kvalitetsniveau, f.eks. full body massage, der løsner op for spændingerne og de ømme muskler, eller peeling af hele kroppen med skrubbesalt og fugtgivende olier. Et par dage på Hotel Thinggaard med et besøg i kurbadet er simpelthen den ultimative forkælelse.

Er du til mere til duften af nyslået græs, den herlige lyd det giver når bolden rammes perfekt og jagten på den evige mulighed for, at lave et legendarisk hole-in-one, er det oplagt at benytte dig af Sydthy Golfklubs dejlige bane. 

Se kalender og priser