KOMPAS Hotel Aalborg

Gæsteanmeldelser
305 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

KOMPAS Hotel Aalborg

Gæsteanmeldelser
305 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser
Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse

Sådan fungerer booking

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at angive datoer og se udvalget af værelser.

Helt nye værelser midt i Aalborg

En bedre placering i Aalborg kan du næppe ønske dig – uanset om du er på forlænget weekend, storbyferie, forretningsrejse eller noget helt fjerde. Kompas Hotel Aalborg er et charmerende hotel, centralt placeret i forhold til Aalborgs nye og spændende havnefront med Musikkens Hus, og de hyggelige gågader og det pulserende liv i den nordjyske hovedstad er lige om hjørnet.

Den nyrenoverede havnefront med arkitektur i verdensklasse, hyggelige parker, gourmetrestauranter i tidligere pakhuse, må du opleve, mens du nyder udsigten over Limfjorden. Shoppingmulighederne er store i Aalborg, hvor den ene af gågaderne kun ligger 5 minutter væk fra hotellet til fods. På de to, store gågader kan du finde et væld af specialbutikker i god kombination med de velkendte kædebutikker og varehuse. 

Så tag på opdagelse i Aalborg, hvor du altid finder nye steder, anderledes oplevelser, spændende historier, ægte storbystemning og nordjysk underspillethed. Nordjyllands hovedstad er en perle, som altid overrasker, og en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold

Helt nye værelser

Hotellet er nyrenoveret og indrettet i nordisk stil. De 55 helt nye værelser er alle indrettet med bad, toilet, tv og Wi-Fi, og på nogle af dobbeltværelserne er der en komfortabel sofa, der giver mulighed for en ekstra opredning. De mange fornyelser betyder dog ikke, at hotellet har tænkt sig at lave om på den særlige ånd og kultur, som har præget stedet gennem mere end 100 år. Nok er murstenene nye, men ånden er den samme, som den altid har været. Værdier som nærvær og ligeværd er stadig i højsædet, når du bliver budt velkommen på Kompas Hotel Aalborg.

På hotellet er der mulighed for at spille pool og bordfodbold eller nyde en kop kaffe eller lignende. I kælderetagen er der adgang til sauna, og hotellets gæster har desuden gratis adgang til fitness i DGI-huset, der ligger tæt på hotellet. Hotellets store morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Se kalender og priser