Sdr. Omme Kro, Sønder Omme

Gæsteanmeldelser
86 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Sdr. Omme Kro, Sønder Omme

Gæsteanmeldelser
86 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Moderne kro for hele familien – tæt på Legoland

Sdr. Omme kro er en levende og moderne kro som gennem de sidste 6 år har fået naturen ind.

Som familie byder værtsparret dig velkommen med varme og åbne arme, hygge og en personlig service. Vi ønsker dit besøg skal være en helt speciel oplevelse i unik atmosfære som vi bliver husket på for livet.

Kroen tilbyder weekendophold, miniferier og andre typer af ophold, som inkluder middag i kroens restaurant og overnatning i de hyggelige værelser, så hvad enten du skal på gennemrejse, holde ferie eller skal holde fest er du sikret en dejlig oplevelse.

Restauranten på Sdr. Omme Kro har sin egen identitet og køkkenet lægger vægt på, at følge årets gang og udelukkende benytte friske - og gerne lokale råvarer - som passer til sæsonen. Vi har alt fra klassiske livretter til 7 sæsonbetonet serveringer med hvad der dertil høre, eller en overnatning i vores nyrenoverede værelser. Hvis du trænger til et lille afbræk i din travle hverdag, kan du her få pulsen helt ned med udsigt til vores hyggelige have.

Ud over åen i krohaven er der masser af andre fiskemuligheder i nærheden, og kroen er også et ideelt udgangspunkt for en golfferie med ti forskellige golfbaner med varierende sværhedsgrader inden for kort køreafstand.

Kroens beliggenhed gør den til et ideelt udgangspunkt for oplevelser i det jyske. Sdr. Omme Kro ligger nemlig mellem Herning, Vejle og Billund, så der er nem adgang til attraktioner som Deep Forrest Art Land, LEGOLAND® og Løveparken Givskud Zoo.​

Derud over er der 30 minutters kørsel fra Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen samt Herning Arena.

 • Handicapvenligt
 • Gratis internet

 • Kæledyr
 • Restaurant

 • Gratis parkering

 • Ladestik til el-bil

 • Lufthavn: 25 km

 • Togstation: 20 km

 • Busstop: 10 m

 • Badestrand: 55 km

 • Fiskeri: 5 m

 • Golf: 13 km

 • 22 værelser

Skønne omgivelser og Omme Å i baghaven

Kroen har siden 1780 haft kongeligt privilegium, men værtsparret, som begge er kokkeuddannet og i mange år har haft en drøm om at få deres egen kro, har siden deres overtagelse af kroen i 2015 givet kroen en stor ansigtsløftning og bragt kroen op til nutidens standarder. Selskabslokalerne, hvor der er plads til op til 150 personer, de 22 værelser, restauranten og den skønne terrasse med udsigt over haven er alt sammen nyistandsat og danner rammen om et skønt ophold.

Nyrenoveret comfort værelse med udsigt til haven og omme å: De store flotte nyrenoverede comfort værelser fra foråret 2021, er indrettet med inspiration fra naturen. De har alle en fantastisk udsigt ud mod vores hyggelige have og omme å. Vores værelser har eget toilet og bruseniche, trådløst gratis internet, hotel-tv, skrivebord og stol og sovesofa med mulighed for opredning til 2. Håndklæder og sengelinned står vi selvfølgelig også for. På vores værelser er der køleskab, te- og kaffe, elkedel, hårtørrer og sidst men ikke mindst nogle bløde og behagelige senge.

Nyrenoveret handicapvenlig comfort værelse: Vi har 3 store flotte nyrenoverede handicapvenlige comfort værelser fra foråret 2021, som er indrettet med inspiration fra naturen. Vores værelser har eget toilet og bruseniche, trådløst gratis internet, hotel-tv, skrivebord og stol og sovesofa med mulighed for opredning til 2. Håndklæder og sengelinned står vi selvfølgelig også for. På vores værelser er der køleskab, te- og kaffe, elkedel, hårtørrer og sidst men ikke mindst nogle bløde og behagelige senge.

Dobbeltværelse i klassisk krostil: I de klassiske dobbeltværelser i hovedbygningen kommer historien virkelig til sin ret. Værelserne er indrettet i en ældre krostil og er udstyret med eget toilet og bruseniche, trådløst gratis internet, hotel-tv, skrivebord og stol. På vores værelser er der hårtørrer og behagelige senge. Håndklæder og sengelinned står vi selvfølgelig også for.

Dobbelt værelse med terrasse: Værelserne med terrasse som ligger i forlængelse med vores store festsal. Fra terrassen kan du nyde udsigten til omme å som risler gennem vores store hyggelige have. Værelserne er udstyret med eget toilet og bruseniche, trådløst gratis internet, hotel-tv, skrivebord og stol. På vores værelser er der hårtørrer og behagelige senge. Håndklæder og sengelinned står vi selvfølgelig også for.