Tornøes Hotel, Kerteminde

Gæsteanmeldelser
1038 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Tornøes Hotel, Kerteminde

Gæsteanmeldelser
1038 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Hyggeligt hotel i Kerteminde med udsigt over havnen

Det var den gode havn, som skabte Kerteminde. Det var den, som var udgangspunktet for både det indbringende sildefiskeri og den livlige handel med ind- og udland. Byen fik sine købstadsrettigheder i 1413, og gennem århundreder var motivet i byens våben et tremastet skib. Fundet af Ladbyskibet lige uden for byen er dog bevis på, at der har været sejlet her helt tilbage i vikingetiden, og det er netop dette vikingeskib, som har været inspirationen til den ny Kerteminde Kommunes våben.

I vores dage er Kerteminde indbegrebet af fynsk idyl. Mange af de små fiskerhuse og de gamle købmandsgårde i bykernen er bevaret, og byen er ikke større, end du kan gå til og fra alting. Det gælder f.eks. byens badestrande, det gælder Lillestranden med fiskegarn, små joller og tjærede skure og det gælder den store marina med tusindvis af lystsejlere.

Hyggeligt hotel med eget bryghus

Det gamle badehotel Tornøes Hotel kan føre sin historie mere end 300 år tilbage. Tilbage i 1600-tallet var det en købmandsgård, men i 1862 købte brygger og gæstgiver Wentzel Tornøe ejendommen, og i 1865 fik han borgerskab som gæstgiver. Det var begyndelsen på Tornøes Hotel, som lige siden har været et fast holdepunkt i byen. Udsigten over vandet, byen og havnen er vidunderlig, og her kan du dase, bade eller bare sidde og flette fingre og se på månen, der spejler sig i vandet.

I hotellets restaurant kan du ikke blot glæde dig over udsigten over fjorden og havnen, men også over resultatet af hotellets dygtige kokkes arbejde med årstidens fristelser. Til maden serveres velsmagende øl fra hotellets eget gårdbryggeri Kerteminde Bryghus.