Er dit hotel et Small Danish Hotel?

Vi stiller naturligvis krav til de hoteller, der ønsker at være medlem af Small Danish Hotels. Her kan du læse mere om, hvad vi forventer af det enkelte hotel, som medlem af kæden.

Som medlem i Small Danish Hotels forventer vi, at dit hotel eller din kro har en standard svarende til 3 stjerner i en HORESTA anbefalet hotelklassifikation.

Lige så vigtigt er det, at man arbejder med en høj NPS score. Begge dele for at sikre glade og loyale gæster.

Vi dækker hele Danmark og er glade for beliggenhed ved kyst, på land og i by.

Vi sælger ophold - gourmet-, golf-, spa-, kro- og hotelophold for blot at nævne få.

Det forventes derfor, at dit hotel eller din kro kan levere opholdstyper til salg via vores platform.

medlemmer af small danish hotels

Her ses et par repræsentanter af Small Danish Hotels - kro, byhotel, spahotel og badehotel.

 • Brobyværk Kro

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Brobyværk Kro : Brobyværk Kro
 • Hotel Oasia Aarhus

  På Hotel Oasia Aarhus er nøgleordene kvalitet og service. Her kan du læne dig tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus, som danner rammen for alt på hotellet. Alt er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige oplevelse.

  Hotel Oasia Aarhus : Hotel Oasia Aarhus
 • Hotel Vejlefjord

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Hotel Vejlefjord : Hotel Vejlefjord
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Det Nye Bandholm Badehotel : Det Nye Bandholm Badehotel