Sommerferie – nyd sommeren i dejlige Danmark

Blødt sand mellem tæerne på en langstrakt strand. Bølgende kornmarker og fuglefløjt. Nye kartofler og søde jordbær i gårdbutikken. Ude er godt engang imellem, men hjemme i den lyse, danske sommer er nu engang bedst.

Sommerferien er årets vigtigste ferie for de fleste. Den ferie, hvor freden og livsglæden kan sprede sig, hvor der er tid, ro og lyse aftener til at være sammen med børnene og til at udforske nye aktiviteter i sommerlandet. Sommeren byder på et væld af ferieoplevelser for både børn og voksne: De mange forlystelser, attraktioner og den smukke danske natur, som folder sig ud i grønne skove, på skønne strande og i en vekslen mellem varierede landskaber, idylliske landsbyer og livlige storbyer.     

En god overnatning og et ophold i dejlige omgivelser hører også med til en dansk sommerferie. Her tilbyder Small Danish Hotels et varieret udbud af hoteller, kroer, herregårde og slotte over hele Danmark. Med forlystelsesparker som LEGOLAND®, Djurs Sommerland, Tivoli og mange andre kommer ingen til at kede sig. Stribevis af sommerlande, zoologiske haver og museer bugner af spændende tilbud til børnene.

Find inspiration til sommerferien

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold