Sommerferie 2023 • Book ferie i Danmark hos Small Danish Hotels

Sommerferie i Danmark med blødt sand mellem tæerne på en langstrakt strand. Bølgende kornmarker og fuglefløjt. Nye kartofler og søde jordbær i gårdbutikken. Ude er godt engang imellem, men Danmark i den lyse sommer er nu engang bedst. Få ideer til skønne destinationer i dejlige Danmark.

Find inspiration til sommerferien

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold

Sommerferien er årets vigtigste ferie for de fleste. Den ferie, hvor freden og livsglæden kan sprede sig, hvor der er tid, ro og lyse aftener til at være sammen med børnene og til at udforske nye aktiviteter i sommerlandet. Sommeren byder på aktiv ferie for både børn og voksne: De mange forlystelser, attraktioner og den smukke danske natur, som folder sig ud i grønne skove, på skønne strande og i en vekslen mellem varierede landskaber, idylliske landsbyer og livlige storbyer.

Læs også: Tema: Dejlige Danmark - om de mange skønne områder i Danmark.

En god overnatning og et ophold i dejlige omgivelser hører også med til en dansk sommerferie. Her tilbyder Small Danish Hotels et varieret udbud af hoteller, kroer, herregårde og slotte over hele Danmark. Med forlystelsesparker som LEGOLAND®, Djurs Sommerland, Tivoli og mange andre kommer ingen til at kede sig. Stribevis af sommerlande, zoologiske haver og museer bugner af spændende tilbud til børnene.

Læs også: LEGOLAND® er børnefamiliens legeplads

En kør selv rejse i det danske land kan typisk også være billigere end en rejse syd på, og samtidig får man mulighed for at opleve nogle områder at ens fædreland, som man ellers aldrig ville have set. Small Danish Hotels giver gode ideer til oplevelser i nærheden af de mange hoteller, som spreder sig fra København over til vesterhavet og hele vejen til Skagen.

Læs også: UNESCO - 7 attraktioner i Danmark