Vinterferie i Danmark

Hold vinterferie i Danmark, der også byder sig til i vintermånederne. De fleste museer, akvarier og zoologiske haver holder åbent året rundt, og det er nemt at finde gode tilbud på ophold og overnatning på denne årstid.

Inspiration til din vinterferie

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold

Hvorfor holde vinterferie i Danmark?

I uge 7 og 8 holder skolerne vinterferie i Danmark, og det er ensbetydende med et hav af særlige arrangementer på museer og andre kulturinstitutioner landet over. Der er med andre ord nok at komme efter, og på en smuk vinterdag er en tur i skoven eller langs vandet ren terapi.

Hvor nogen savner rigtige vintre med smuk sne og frost, giver vores nuværende milde vintre mange flere muligheder for en mindre forfrossen og mere udbytterig vinterferie i Danmark. Det er også noget mindre crowded på danske seværdigheder i vinterferien, end det er på en ski-piste, så der er mere ro til at opleve.

Vinterferie i Danmark er billig og fleksibel

Vi danskere er velsignede med at have et geografisk lille land, og de fleste oplevelser og overnatningssteder kan derfor nås relativt hurtigt. Det betyder mindre tid på transport og mere tid til afslapning og oplevelser. Det giver samtidig en skøn fleksibilitet, da det er nemmere at kombinere flere forskellige destinationer og seværdigheder på den uge vinterferie i Danmark varer.

Sammenligner man nedenstående tilbud med fx en skiferie eller måske endda en varmeferie, er det også nemt at se den økonomiske fordel i at holde vinterferie i Danmark. På den måde får vi også oplevet mere af vores smukke og skønne land end hvis vi altid tager udenlands i vores ferier.

Mange muligheder for en skøn vinterferie i Danmark

Hos Small Danish Hotels finder I et bredt udvalg af hoteller og kroer, hvor I har mulighed for at forkæle jer selv med fx spaophold eller weekendophold. Mange steder har desuden særarrangementer samt anbefalinger om udflugter, seværdigheder, events og oplevelser i nærheden, og som oftest er der gode rabatter at hente på disse, når I har købt opholdet.

Vi vil til sidst også nævne de gode ting naturen kan give os – også i kolde februar. Hvem kender ikke den intense følelse af en gåtur langs en af vores mange kyster, hvor man bliver blæst godt igennem og virkelig mærker naturen? Når det efterfølgende suppleres med en rolig stund på et hyggeligt hotel eller kro, og med en kop varm kaffe, te eller kakao, indfinder der sig en helt særlig ro i kroppen, som de fleste af os har brug for en gang i mellem.

Læs også: Spaophold giver dig et pusterum i din travle hverdag