Legetøjsmuseet Nykøbing F.

Foto: Bente Pedersen

Bente Pedersen

Foto: Bente Pedersen

Bente Pedersen

Foto: Bente Pedersen

Bente Pedersen

Legetøjsmuseet i Nykøbing Falster er stedet hvor tiden står stille, hvor historien om børns leg gennem tiden udfolder sig i en omfattende samling af legetøj fra 1840 til 1970'erne. Træd ind i en verden af dukker, dukkevogne, bamser, modeltog, biler, tinsoldater og meget mere – en sand skat af leg og samtidig et stykke kulturhistorie.

Vores udstillinger byder på en unik rejse gennem legetøjets historie, hvor du kan udforske legetøj fra de danske fængsler, produceret under navnet "Dansk Legetøjsfabrik" (Flagmærket) fra 1905 til midt i 70'erne. Oplev også det tidlige Lego og andre fascinerende produktioner, der har formet børns legeunivers gennem årtier.

Legetøjsmuseet har ikke blot legetøj, men også en imponerende samling af børnetøj, udklædningstøj og udendørs legetøj som kælke og cykler. Gå på opdagelse i børns verden gennem tid og skab minder med din egen familie, mens I udforsker fortiden og genopdager legens magi på Legetøjsmuseet i Nykøbing Falster.

Museet har normalt åbnet den første lørdag hver måned, men særåbning kan arrangeres ved at kontakte os.

I forbindelse med besøget på museet vil vi foreslå, at du aflægger den gamle mølle ved siden af et besøg.

Hoteller i nærheden af Legetøjsmuseet Nykøbing F.

 • Hotel Falster

  1,46 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  24,75 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Taastrup Park Hotel

  101,25 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Tornøes Hotel

  106,64 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  106,88 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  107,3 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  108,85 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  108,92 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  109,05 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  110,15 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel