Hotel Skanderborghus, Skanderborg

Gæsteanmeldelser
510 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel Skanderborghus, Skanderborg

Gæsteanmeldelser
510 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

En perle i Skanderborg ved sø og skov

Der går en historie om, at da kong Christian den 4. som barn skulle lære sømandskab, fik han et miniaturekrigsskib, som han sejlede med på kryds og tværs af Skanderborg Sø. Om den historie nu er rigtig, kan man vel ikke sige med sikkerhed, men hvad der til gengæld er helt sikkert: Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov.

Hotel Skanderborghus ligger i de flotteste rammer og naturskønne omgivelser, i den smalle passage midt mellem Skanderborg Sø og Lillesø, og giver mulighed for fordybelse og afslapning, men tæt på er der også mange oplevelser, og muligheder for at være aktiv. Kun få hundrede meter fra hotellet ligger Skanderborgs hyggelige bymidte, med fine shopping muligheder. Og i området er der gode muligheder for lystfiskeri, sejlsport, svømning, golf og tennis.

 • Gratis internet

 • Restaurant

 • Gratis parkering

 • Fitness-faciliteter

 • Lufthavn: 70 km

 • Togstation: 3 km

 • Busstop: 10 m

 • Badestrand: 200 m

 • Fiskeri: 100 m

 • Golf: 5 km

 • 54 værelser

Med udsigt over Skanderborg Sø

Da hotellet åbnede i 1961, kostede en kop kaffe tre kroner, og det blev hurtigt et populært sted, at gæste og holde fester og selskaber. I 1974 blev den berømte danske arkitekt Verner Panton bedt om, at modernisere og nyindrette hotellet med nye møbler og tæpper, og ikke mindst de berømte Panthella-lamper, som ganske unikt stadig findes på enkelte værelser på hotellet.

I slutningen af 1980'erne blev der indrettet nye fine lokaler til selskaber og møder, og Hotel Skanderborghus blev ikke blot et populært sted at holde selskaber, men også meget brugt til møder og konferencer fra hele landet, samtidig med at et stort antal gæster kom på weekendophold ved den smukke Skanderborg Sø.

Det er målet at gøre Hotel Skanderborghus til Skanderborgs foretrukne spisested. Udgangspunktet er den gode veltilberedte mad, fokus på råvarerne, og med et menukort der er præget af vores dygtige kokke. Hver dag serveres en ny menu som er inspireret af årstidens råvarer.

Hotellets restaurant er smukt nyindrettet, intim og med en fantastisk udsigt over Skanderborg Sø.

Værd at vide:

Hotel Skanderborghus råder over 54 individuelt indrettede hotelværelser. Alle værelserne har eget toilet og bad, fladskærms-tv med pragtfuld udsigt over skoven eller søen. Der er gratis trådløst internet overalt på hotellet, og der er gratis parkering uden for hotellet.

Efter et besøg i restauranten kan du slappe af med en drink ved pejsen, eller gå en aftentur ved den smukke sø, eller i den eventyrlige Bøgeskov – som danner rammen om Danmarks smukkeste Festival.

Hotellet ligger nogle få hundrede meter fra Skanderborgs hyggelige bymidte med gode kultur og shopping muligheder, og i omegnen er der gode muligheder for både lystfiskeri, sejlsport, svømning, golf og tennis.
Der er en halv time i bil til Aarhus, med alle de spændende muligheder, som Aarhus også byder på.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.