Hotel Skanderborghus, Skanderborg

Gæsteanmeldelser
467 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel Skanderborghus, Skanderborg

Gæsteanmeldelser
467 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Sådan fungerer booking

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at angive datoer og se udvalget af værelser.

En perle i Skanderborg ved sø og skov

Hotel Skanderborghus ligger i de flotteste rammer og naturskønne omgivelser i Dyrehaven i Skanderborg med udsigt til Skanderborg Sø.

Her er der rig mulighed for fordybelse og afslapning, men tæt på er der også oplevelser og muligheder for at være aktiv. Kun få hundrede meter fra hotellet ligger Skanderborgs hyggelige bymidte med fine kultur- og shopping muligheder, og i omegnen er der gode muligheder for både lystfiskeri, sejlsport, svømning, golf og tennis.

Der er en halv time i bil til Aarhus, med alle de spændende muligheder, som Aarhus også byder på.

Restauranten på Hotel Skanderborghus er blandt Skanderborgs foretrukne spisested. Udgangspunktet er den gode veltilberedte mad, fokus på råvarerne, og med et menukort der er præget af dygtige kokke. Hver dag serveres en ny menu som er inspireret af årstidens råvarer. Hotellets restaurant er smukt nyindrettet, intim og med en fantastisk udsigt over Skanderborg Sø. Efter et besøg i restauranten kan du slappe af med en drink ved pejsen, eller gå en aftentur ved den smukke sø, eller i den eventyrlige Bøgeskov – som danner rammen om Danmarks smukkeste Festival.

 • Gratis internet

 • Restaurant

 • Gratis parkering

 • Fitness-faciliteter

 • Ladestik til el-bil

 • Lufthavn: 70 km

 • Togstation: 3 km

 • Busstop: 10 m

 • Badestrand: 200 m

 • Fiskeri: 100 m

 • Golf: 5 km

 • 55 værelser

Med udsigt over Skanderborg Sø

Der går en historie om, at da kong Christian den 4. som barn skulle lære sømandskab, fik han et miniaturekrigsskib, som han sejlede med på kryds og tværs af Skanderborg Sø. Om den historie nu er rigtig, kan man vel ikke sige med sikkerhed, men hvad der til gengæld er helt sikkert: Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov.

Da hotellet åbnede i 1961, kostede en kop kaffe tre kroner, og det blev hurtigt et populært sted, at gæste og holde fester og selskaber. I 1974 blev den berømte danske arkitekt Verner Panton bedt om, at modernisere og nyindrette hotellet med nye møbler og tæpper, og ikke mindst de berømte Panthella-lamper, som ganske unikt stadig findes på enkelte værelser på hotellet.

I slutningen af 1980'erne blev der indrettet nye fine lokaler til selskaber og møder, og Hotel Skanderborghus blev ikke blot et populært sted at holde selskaber, men også meget brugt til møder og konferencer fra hele landet, samtidig med at et stort antal gæster kom på weekendophold ved den smukke Skanderborg Sø.

Hotel Skanderborghus råder over 55 individuelt indrettede hotelværelser. Alle værelserne har eget toilet og bad, fladskærms-tv og pragtfuld udsigt over skoven eller søen. Der er gratis trådløst internet overalt på hotellet, og der er gratis parkering uden for hotellet.

Se kalender og priser