Modelbane Europa

Foto: Modelbane Europa

Modelbane Europa lille station

Foto: Modelbane Europa

Modelbane Europa banen

Foto: Modelbane Europa

Modelbane Europa drenge udforsker banen

Stort tysk baneanlæg

Modelbane Europa har opbygget et storslået landskab. Togene kører gennem dybe dale og høje bjerge, mørke tunneller og over imponerende broer. De mere end 80 forskellige tog viser 100 års jernbanehistorie med både damplokomotiver og moderne højhastighedstog. Der er liv i byernes gadebillede med mennesker, sporvogne, busser og skibe i havnen. Alle togene gør holdt på hovedbanegården med 11 perronspor.

Dansk baneanlæg

Oplev også den østjyske længdebane i miniformat, hvor gæsterne selv kan få togene til at køre med tryk på forskellige knapper. Der er lys og lyd, som giver en autentisk fornemmelse, når togene holder stille på stationen i Hadsten og Lerbjerg. Der er lagt stor omhu i detaljerne i bygningerne og omgivelser, der er baseret på et stort udvalg af DSBs arkivmateriale.

Til stor glæde for børn

For børnene er der mulighed for selv at køre togene på de mindre baner i caféen eller prøve at bygge huse og vogne til Legobanen.

Der er desuden en hyggelig café med kaffe, te, is, slik og husets specialitet: svellekage. I er også velkomne til at spise jeres medbragte mad, hvis I køber drikkevarer i caféen.

Se, hvad andre deler på Instagram

#modelbaneeuropa #visitranders #visitaarhusregion

Hoteller i nærheden af Modelbane Europa

 • Montra Hotel Sabro Kro

  12,99 km

  Montra Hotel Sabro Kro er beliggende i hjertet af Sabro tæt på Smilets By, Aarhus. Med E45 tæt på, er der nem og hurtig transport til et væld af muligheder. Her finder du både plads til samvær, nærvær og skønne oplevelser. Der er altid en god grund til at besøge Sabro Kro.

  Læs mere : Montra Hotel Sabro Kro
 • Hotel Randers

  14,7 km

  Hotel Randers er et af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af byen. I mere end 160 år har hotellet været en oase med plads til nydelse, ro og fordybelse. Hotellet blev opført i 1856, men blev totalrenoveret i efteråret 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel.

  Læs mere : Hotel Randers
 • Kaløvig Badehotel

  20,48 km

  Kaløvig Badehotel er et lille hyggeligt hotel beliggende kun 14 kilometer fra centrum af Aarhus, lige ud til Aarhus Bugten i Aarhus N. Den intime stemning, den hjemlige følelse og den beroligende lyd af bølgerne fra Aarhus Bugt skaber sammen en virkelig unik atmosfære, som er svær at finde andre steder.

  Læs mere : Kaløvig Badehotel
 • Hotel Oasia Aarhus

  21,98 km

  På Hotel Oasia Aarhus er nøgleordene kvalitet og service. Her kan du læne dig tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus, som danner rammen for alt på hotellet. Alt er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige oplevelse.

  Læs mere : Hotel Oasia Aarhus
 • Kongensbro Kro

  23,56 km

  Kongensbro Kro ligger, hvor landevejen mellem Aarhus og Viborg krydser Gudenåen. Før i tiden var den kendt som pramdragerkro, men i dag er den en moderne landevejskro med flotte værelser, alle med udsigt til krohaven. Kroens adelsmærke er den gode mad, lige fra de hjemmelavede frikadeller til den franske kogekunst.

  Læs mere : Kongensbro Kro
 • Låsby Kro

  23,97 km

  I Søhøjlandets midtjyske, smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus finder du Låsby Kro og Hotel. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til med traditionel dansk mad og gode kroretter, der skaber den ægte krohygge.

  Læs mere : Låsby Kro
 • Nørre Vissing Kro

  25,78 km

  Ved bakker, skove og søer ligger den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro, der er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en atmosfærefyldt restaurant og en udsøgt vinkælder. 25 minutter til både Aarhus og Silkeborg. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder.

  Læs mere : Nørre Vissing Kro
 • Purhus Kro

  26,08 km

  Purhus Kro er en hyggelig og familievenlig gammel dansk landevejskro tæt på naturen. Alligevel er du ikke langt fra E45, og oplevelserne i det østjyske. På kroen hersker en dejlig uhøjtidelig stemning, hvor det handler om, at gæsterne skal befinde sig godt. I kroens hyggelige restaurant serveres "gammeldaws" kromad.

  Læs mere : Purhus Kro
 • Hotel Skanderborghus

  34,41 km

  Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov. Hotellet ligger tæt på Skanderborgs hyggelige bymidte med gode shoppingmuligheder, og i omegnen er der gode muligheder for bl.a. lystfiskeri, golf og tennis.

  Læs mere : Hotel Skanderborghus
 • Hotel Dania Silkeborg

  34,61 km

  Hotel Dania er beliggende midt i centrum af Silkeborg, omkranset af byens pulserende liv, butikker, cafeer, seværdigheder, skov og sø. Hotellet fra 1848 fremstår i dag smukt gennemrenoveret, men den særlige charme og atmosfære er bevaret. Hotellets restaurant, Brasserie ”Underhuset” byder på gastronomi i særklasse.

  Læs mere : Hotel Dania Silkeborg