Museum Østjylland Grenaa

Gå i historiens spor

Havet, Kalken, Jorden og Købstaden

Udstillingen ”Fire veje til Norddjurs: Havet, kalken, jorden og købstaden” var en af de største historiske satsninger under Aarhus 2017. Du kan opleve et kulturhistorisk museum, der er renoveret fra kælder til kvist med helt nye udstillinger overalt.

Den nye, permanente udstillinger tager dig med gennem 10.000 års historie på Norddjursland. ”Fire veje til Norddjurs” fortæller i fire temaer om de livsvilkår, menneskene siden stenalderen har levet under.

På opdagelse gennem tiden

Hør historien om havet der altid har haft en enorm betydning for djurslændingene. Og om Kalken og de andre råstoffer, der blev udnyttet af de dygtige djurslændinge. Oplev historierne om Jorden og den store sandflugtskatastrofe, der også kaldes Nordens Pompeji.
Slut af med at gå på opdagelse i Købstaden Grenaa, med dens smukke huse, efter imponerende købmandsgårde og mange, aktive mennesker.

Ferieaktiviteter for hele familien

Der er sjove ferieaktiviteter for børnefamilier året rundt.

I november og december er der skruet helt op for julehyggen med nissejagt, juleaktiviteter og det stemningsfulde julemarked midt i Købmandsgården.

Museumsbutikken bugner af fristelser som delikatesser fra Mjødgård og Læsø Saltsyderi, museumskopismykker, træ- og metallegetøj og lækkert garn.

Gratis adgang.

#museumøstjylland #visitdjursland #visitaarhusregionen

Opdateret af:
VisitAarhus info@visitaarhus.com
VisitAarhus