Svanen - sejlads på Mariager Fjord

Gå i historiens spor

En sejltur med Svanen på Mariager Fjord er en enestående smuk og idyllisk rejse gennem et fantastisk landskab fyldt med natur- og kulturhistoriske oplevelser. Oplev Mariagerfjord området fra søsiden – suppler evt. med en god frokost ombord – Ferielandet Mariager Fjord er nemlig fyldt med gode oplevelser. Velkommen ombord.

Udenfor fartplanen er det muligt at leje Svanen til f.eks fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, firmafester mv.

Se fartplanen her

 

Turbåden Svanen ligger til i Hobro, Bramslev Bakker, Mariager, og Hadsund.

På havnen i Hobro, hvor Svanen lægger til, ligger blandt andet GASmuseet, Hobro Værft, Lystfartøjsmuseet og ikke langt der fra er også Vikingecenter Fyrkat.

I Bramslev Bakker er der Hvidt (Blå) Flag, hvilket er det officielle tegn på et godt badested med rent vand. Natur er smuk og udsigten storslående! Spis middag eller drik kaffen på Hotel Bramslevgaard.

På havnen i Mariager, lige hvor man går i land, ligger Mariager Saltcenter og Mariager-Handest Veteranjernbane. I gå afstand kan frokosten nydes på Café Saltbøssen, Restaurant Landgangen og Hotel Postgården. Mariagers bymidte er unik og charmerende med de gamle bindingsværkshuse og de brostensbelagte gader. Rosenhaven, Mariager KlosterkirkeKlosterhave og Kloster er bestemt et besøg hver. Ligeledes er Mariager Museum, som kan fortælle alt om Mariagers historie.

 

Trekantruten - sejltur, togtur og bustur 

Tag en tur gennem det skønne landskab i Mariagerfjord-området med tog, bus og "Hjuldamperen" Svanen.

Trekantruten er en enestående mulighed for at kombinere en tur med Mariager Fjords turbåd Svanen med en togtur med Mariager-Handest Veteranjernbane og en lokal bus der kører Jer fra Handest til Hobro eller omvendt.

Turen udgår fra både Mariager og Hobro Havn.

 

Opdateret af:
Destination Himmerland info@destinationhimmerland.dk
Destination Himmerland