Trekantruten - Veteranjernbanen, Svanen og bus

Gå i historiens spor

Tag en tur gennem det skønne landskab i Mariagerfjord-området og oplev noget helt unikt i jeres ferie. 

Trekantruten er en mulighed for at kombinere en tur med Mariager Fjords Turbåden Svanen på Danmarks smukkeste fjord, med en togtur med Mariager-Handest Veteranjernbane og så en lokal bus, der kører jer retur til udgangspunktet. 

På togturen rejser I ca. 75 år tilbage i tiden - efter påstigning vil togkonduktøren fløjte til afgang og så kan I ellers bare læne Jer tilbage og nyde stemningen og den smukke og unikke natur, som I passerer undervejs. Og med en hastighed på ca. 30 km/t har I tid til at få det hele med på den 17 km lange veteranjernbane, der er Danmarks længste. 

Turen udgår fra både Mariager og Hobro Havn - hvordan I vil kombinere turen mht. fartplan og start-sted, bestemmer I selv. 

Se fartplan og book billetter her.

Da der er en begrænset kapacitet på ruten, anbefales det at booke online, eller bestille plads så snart som muligt på Tlf. +45 98 52 46 77.

Ta' gratis på Mariager Museum 

Trekantrute-billetten giver gratis adgang til Mariager Museum resten af sæson 2023 - så husk at gemme billetten.

Ekstra tur 1. juli

I anledningen af Nordisk Skudetræf, der finder sted i dagene 29. juni-2. juli 2023 vil det helt ekstraordinært også være muligt at tage med på en tur lørdag 1. juli. 

Opdateret af:
Destination Himmerland info@destinationhimmerland.dk
Destination Himmerland