Badehoteller - ægte strandliv i Danmark

Und dig selv et ophold på et af de danske badehoteller, hvor du for alvor kan nyde badelivet, de milevide strande, den friske havluft, de lyse nætter og alt det, som er så godt ved en ferie i Danmark.

Drømmer du også om at opleve et rigtigt dansk badehotel og selv opleve den fantastiske sommerstemning fra tv-serien "Badehotellet"? At nyde stilheden, hvor det eneste du hører er havets brusen, og at snuppe et badehåndklæde og hoppe en tur i bølgerne? At se frem til, at dørene til spisesalen bliver slået op, og til at nyde resultaterne af kokkens anstrengelser? At få en sludder med de andre gæster om vejr og vind og at nyde aftenkaffen på terrassen, mens solen går ned i et fantastisk farveorgie af gult, orange og rødt? 

De første badehoteller blev bygget ved de danske kyster for over 100 år siden. Det var på det tidspunkt, hvor det var forbeholdt nogle få at tage på ferie. I dag kan langt de fleste se frem til nogle uger hvert år, hvor man får lov at geare ned. Heldigvis er mange af badehotellerne bevaret, og de ligger stadigvæk præcis, hvor de skal: på de allersmukkeste pletter langs de danske kyster.

Du finder badehoteller i både Nordsjælland, Fyn, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland og langs med den jyske vesterhavskyst.

De mange tilbud vi har på Small Danish Hotels inkluderer både længere ophold og korte romantiske weekendophold.

Se udvalget af badehoteller

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold