Golfophold - en "all in one" oplevelse

Golfophold i Danmark - Find de bedste Deals/Tilbud her

Danmark byder på mange skønne og udfordrende golfbaner - fra Hvide Klit i Skagen til Marielyst på Falster. Prøv et golfophold med overnatning på vores hoteller, slotte eller herregårde komplet med greenfee og dejlig gastronomi efter en runde på fairway’en.

Der er god grund til, at Danmark har fostret flere internationale golfstjerner og udviklet sig til et helt lille mekka for golfophold. Med næsten 200 golfbaner af varierende sværhedsgrad spredt over grønne kuperede, bakkedale og omgivet af skove og søer, er der altid en ny bane at prøve kræfter med. Vælg selv. Vi har mange gode deals/tilbud her på siden, hvor du finder et bredt udvalg af ophold i hele Danmark, hvad enten det er Jylland, Fyn eller Sjælland.

Mange golfbaner i Danmark har aftaler med nærliggende kroer og hoteller. Small Danish Hotels har et bredt udbud af forskellige golfophold og golfferier i Danmark, som inkluderer greenfee til en eller flere nærliggende golfbaner. Ofte kan du endda selv vælge banen. Så kan du kombinere golfferien med et behageligt hotelophold og en velspækket morgenbuffet inden dagens golfrunde. Efter en dag i den friske luft med græs under skosålerne, kan du lade de gastronomiske eksperter forkæle sanser og smagsløg i hotellets restaurant.

Find hoteller med golfophold

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold