Giv et romantisk Valentinsdag-ophold

Skal I fejre Valentinsdag eller Valentines Day, som det hedder i USA, den 14. februar? Vi kan varmt anbefale at supplere blomsterne eller gaven med et romantisk og kærlighedsfuldt ophold for dig og din partner på et af vores skønne hoteller eller kroer.

Romantiske Valentins-ophold

Der er desværre ingen ophold ledige

Glæd din udkårne med en kærlighedsgave på Valentinsdag 2024

Valentinsdag er kendt som "De elskendes helligdag". På denne dag vil det være oplagt, at sørge for en helt speciel forkælelse af den du virkelig holder af. Det kan være i form af kort, blomster, chokolade eller andre ting, der symboliserer kærligheden.

Du kan også vælge at give en gave, som vil blive husket i en del længere tid end en buket blomster eller en æske chokolade. Her tænker vi selvfølgelig på en oplevelse, som dig og din elskede kan nyde sammen.

I vores Valentinsdag-ophold er der sørget for det meste

Mange af vores hyggelige kroer og skønne hoteller tilbyder ofre helt særlige Valentin-ophold. Ud over romantisk overnatning, indeholder tilbuddene typisk forførende bobler, den lækreste mad og vin, mættende morgenmads-komplet og i nogen tilfælde også en lille kærlighedsgave I kan dele.

I skal blot medbringe jer selv og en masse kærlighed, og så skader det jo ikke at supplere med en lille ekstra gave, gåture hånd i hånd og andre ting, der gør dagen helt uforglemmelig.

Vigtigst af alt er naturligvis tanken bag sådan en gave, da det viser hvor meget, I betyder for hinanden, og at et ophold til Valentinsdag er den bedste måde at fejre jeres kærlighed på.

Giv et gavekort til Valentinsdag 2024

Du har naturligvis også muligheden for at give et gavekort til Small Danish Hotels. Det er gyldigt i 3 år, og kan anvendes på mange kroer, hoteller, slotte og herregårde i hele Danmark.

Du kan vælge et valgfrit beløb fra kr. 200,- eller én af de mange oplevelser. Det er desuden muligt at uploade et personligt billede og designe dit helt eget gavekort.

Og husk; står du dagen før Valentinsdag og ikke har købt en gave, kan du altid benytte dig af vores print-selv mulighed.