Del

Valentinsdag

Skal I fejre Valentinsdag eller Valentines Day, som det hedder i USA, den 14. februar? Small Danish Hotels anbefaler dig at give en romantisk valentinsgave til din udkårne eller lade romantikken blomstre på et fantastisk hotelophold.

Dagen er kendt som "De elskendes helligdag". Så på denne dag vil det være oplagt, at forkæle den du virkelig holder af. Det kan være ved at udveksle kort, blomster, chokolade. Men du kan også vælge at give en gave, som vil blive husket i længere tid end en buket blomster eller en æske chokolade. Vi tænker selvfølgelig på en oplevelse, som dig og din elskede kan nyde sammen. Læs mere om romantiske weekendophold her.

Hos Small Danish Hotels kan du købe ophold, som lige er til at forære væk. Og står du dagen før valentinsdag og ikke har købt en gave, kan du altid benytte dig af vores print-selv mulighed.

Giv et gavekort til Valentinsdag

Et gavekort til Small Danish Hotels kan anvendes på mange kroer, hoteller, slotte og herregårde i hele Danmark. Du kan vælge et valgfrit beløb fra kr. 200,- eller én af de mange oplevelser. Det er desuden muligt at uploade et personligt billede og designe dit helt eget gavekort. Alle gavekort er gyldige i 3 år.

Bestil et gavekort.

Romantiske Valentins-ophold

Der er desværre ingen ophold ledige