Aarup - Møllegårdsskovstien

Aarup - Møllegårdsskovstien

Skolegade

5560 Aarup

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

vandring

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Vandretursfolder - Møllegårdsskovstien i Aarup (DK)

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Aarup Moellegaardsskovstien

Kort over ruten

Hjerteforeningens lokalkomité Assens og Assens Kommune har etableret fire hjertestier i Assens Kommune. Hjertestierne er motionsruter af 3-5 kilometers længde.

På hjertestierne kan du:
Få motion tæt på hjemmet se hvor langt du er kommet på ruten få en dejlig naturoplevelse – alene eller sammen med andre.

10 gode grunde til en gåtur:
Du forbedrer dit hjerte og din kredsløbsfunktion
 - særligt hvis du er ude af form.
Du forebygger forhøjet blodtryk.
Du forbedrer musklernes stofskifte og evnen til fedtforbrænding.
Du øger musklernes følsomhed over for insulin - forebygger sukkersyge. Du styrker sener og muskler og forebygger knogleskørhed.
Du styrker dit immunforsvar.
Risikoen for stress, angst og depression mindskes.
Gang giver sjældent skader. Især hvis du husker at begynde roligt og gradvist øger distance og tempo.
Du kan næsten gå alle steder – og gang kræver et minimum af udstyr. Gang er en sikker og effektiv form for motion.

Du kan læse mere om hjertestier på www.hjertestier.dk

Du kan se Hjerteforeningens arrangementer på din lokale hjertesti på www.hjerteforeningen.dk/lkassens

Hoteller i nærheden af Aarup - Møllegårdsskovstien

 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  7,89 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Frederik VI's Hotel

  13,84 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Brobyværk Kro

  21,69 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel Knudsens Gaard

  21,85 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  29,7 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Munkebo Kro

  33,09 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  36,15 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Tyrstrup Kro

  36,81 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Hotel Vejlefjord

  38,05 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Tornøes Hotel

  39,28 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel