GAPH - book hoteller i hele verden

Small Danish Hotels samarbejder med andre kæder af privatejede kroer og hoteller over hele verden. Samarbejdet hedder GAPH - Global Alliance of Private Hotels og er baseret på ”det gode værtsskab”. Vælg mellem mere end 700 kroer og hoteller i mere end 80 lande!

Det verdensomspændende samarbejde med andre hotelkæder i GAPH betyder, at du kan bruge dit gavekort til Small Danish Hotels på mere end 700 privatejede kroer og hoteller rundt om i verden.

Du kan læse meget mere om de øvrige hotelkæder i Global Alliance of Private Hotels her på siden.

Classic Norway Hotels

23 unikke hoteller og overnatningssteder, der er spredt fra den sydlige kyst, over det fjeldrige Vestlandet ved Bergen til fiskerlejet Lofoten i nord.

Læs mere om Classic Norway Hotels

Ringhotels i Tyskland

Ringhotels forkæler dig med fantastiske egnsretter, personlig service og lokalt kendskab på privatejede tre- og firestjernede hoteller.

Læs mere om Ringhotels

Petit Hotel i Sverige

Petit Hotel er en sammenslutning af små, privatejede hoteller i Sverige. De ligger i rolige og smukke omgivelser på landet.

Læs mere om Petit Hotel

Golden Chain i Australien og Indonesien

Du finder individuelt ejede hoteller fra Australien gennem det sydlige Stillehav og i Indonesien. Ingen andre dækker bedre end Golden Chain i denne del af verden.

Læs mere om Golden Chain

Gavekort til oplevelser i hele verden

Et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dem, der vil opleve hele verden. Kan anvendes på vores mange kroer og hoteller i hele Danmark samt på alle samarbejdshotellerne i GAPH. 
Levering med posten i en flot æske, via e-mail eller via SMS.

Køb gavekort

GAPH

Mere end 700 hoteller på over 80 destinationer har dannet en enestående alliance, der gør dette netværk til det største private hotelnetværk i verden.

Læs mere her