Det Lille Kunstværksted

Foto: Det lille Kunstværksted

Det Lille Kunstværksted på Langeland - Kunstnernes Ø

Foto: VisitLangeland

Det Lille Kunstværksted

Foto: Det Lille Kunstværksted

Det Lille Kunstværksted - Kunstnernes Ø

Det Lille Kunstværksted

Her kan du se smykker, skulpturer, billeder og kunsthåndværk, alle sammen unika fra Romie Romero og Manfred Werner, som også designer bugtaler- og teaterdukker. 
Galleriets to stemningsfulde og hyggelige rum bliver ofte besøgt af grupper og man kan få en kop kaffe og nyde både kunsten og en vidunderlig udsigt over Lindelse Nor.  
Galleriet bruges også til live koncerter og foredrag (vi har plads og stole til max. 30 mennesker). 

Galleriet har for det meste åben hver dag året rundt fra kl. 12-18. Men kommer man lang fra, så er det en rigtig god ide at ringe i forvejen for at være sikker på, at vi er hjemme og har god tid til jer. 

Romie og Manfred fortæller gerne om deres arbejde og hvor de henter inspiration fra. De kommer fra henholdsvis Chile og Tyskland og er rejst meget til andre lande som Grønland, Kanada, England, Grækenland, Tyrkiet, etc. Dette har været med til at præge deres måde at arbejde på.  Der tales flydende spansk, dansk, engelsk og tysk. 
På livekoncerterne spiller Romie guitar og synger kendte stykker fra spansk- og engelsktalende lande. 

Se mere på følgende hjemmesider: 
www.det-lille-kunstvaerksted.dk 
www.wernerpuppets.com 

Ring gerne på fastnet 62 57 23 16 eller på mobil 51 33 70 49 og hør nærmere. 

https://files.guidedanmark.org/files/464/303197_Det-lille-Kunstvrksted.jpg

Romie Romero og Manfred Werner

Manfred Werners foretrukne materialer er ofte hentet fra naturen og stranden i form af drivtømmer, sten, vættelys, m.m. Ellers arbejder han bl.a. med rensdyrgevir, horn, mammuttand, fedtsten, ibenholt, rav, messing, glas, etc. hvor han ofte kombinerer flere af disse materialer i et værk.

Læs mere om hans arbejde her

RomieRomero maler, laver mosaik og keramik, fremstiller bl.a. smykker, tasker og meget mere. Hun vælger ofte bæredygtighed ved at genbruge materialer, så hendes ørering eller vedhæng ikke altid kun består af sølv, kobber, rav og sten, men hun indarbejder ofte f.x. potteskar, cykelreflekser, gamle farveblyanter eller noget helt tredje.

Læs mere om hendes arbejde her

Besøg af grupper

Galleriets to stemningsfulde og hyggelige rum bliver ofte besøgt af grupper og man kan få en kop kaffe og nyde både kunsten og en vidunderlig udsigt over Lindelse Nor.

Galleriet bruges også til live koncerter og foredrag (Max. 30 mennesker).

Romie og Manfred fortæller gerne om deres arbejde og hvor de henter inspiration fra. De kommer fra henholdsvis Chile og Tyskland og er rejst meget til andre lande som Grønland, Kanada, England, Grækenland, Tyrkiet, etc. Dette har været med til at præge deres måde at arbejde på.  Der tales flydende spansk, dansk, engelsk og tysk.

På livekoncerterne spiller Romie guitar og synger kendte stykker fra spansk- og engelsktalende lande.

Åbningstider: 

Galleriet har for det meste åben hver dag året rundt fra kl. 12-18. Men kommer man lang fra, så er det en rigtig god ide at ringe i forvejen for at være sikker på, Galleriet er åbnet og har god tid til jer.

Hoteller i nærheden af Det Lille Kunstværksted

 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  38 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  49,25 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Brobyværk Kro

  50,68 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel 6400

  58,16 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Knudsens Gaard

  61,77 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Tornøes Hotel

  65,88 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Munkebo Kro

  67,4 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Frederik VI's Hotel

  69,23 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Benniksgaard Hotel

  74,81 km

  Beliggenheden på det højeste punkt ved Flensborg Fjord fås ikke smukkere, og nærmeste nabo er Benniksgaard Golfbane. Den gamle slægtsgård har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering i rustik stil. Med inspiration fra det sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, tilbereder kokkene menuen efter sæsonens bedste råvarer.

  Læs mere : Benniksgaard Hotel
 • Hotel Falster

  75,12 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster