Dette Form Studio

Gå i historiens spor

Atelier, galleri og indretningsstudio i lys lokale lige ved siden af Købmanden på Østerby Havn.
Her finder du kunst fra flere kunstnere; maleri, grafik, fotografi, keramik og skulptur - udstillingen varierer over tid og de fleste har en relation til Læsø.

Svenske Elizabeth som er ejer af galleriet/butikken er selv ”maler” og har en relation til Læsø - som sejler til Læsø i næsten 25 år. Hun købte hus i Østerby sammen med sin mand i 2017.
Grundet meget stress i arbejds og privatliv tog hun beslutningen, om at sige sin stilling op i indretningsbranchen, og i første omgang tage et arbejde på Læsø Fiskeindustri og male på fuld tid.

Elizabeth debuterede som maler ved Læsø Kunstfestival 2022 og idag driver hun udelukkende sit firma DETTE FORM - i både Danmark og Sverige.

Elizabeth har arbejdet i indretningsbranchen siden midten af 80’erne og har god erfaring med store projekter B2B bland andet til akustik, tekstil og solafskærmning og er også forhandler for danske Fischer/Kurage i Aarhus.
I butikken finder du rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, persienner og gardin af høj kvalitet.

Elizabeth har altid et smil på læben, forstår og taler dansk efter bedste evne, også norsk og engelsk og ønsker alle Velkommen!

 

Opdateret af:
Læsø Turistbureau info@visitlaesoe.dk
Læsø Turistbureau

  • Dette Form Studio
  • Østerby Havnegade 2B
    9940 Læsø