Gærum Bakker & Naturstier

Foto: Helle Frahm

Gærum Bakker

Foto: Gærumby

Gærum Bakker

Foto: Gærumby

Gærum Bakker

Her finder du blandt andet Gærum Bakker der ikke er et specifikt sted, men nærmere et karakteristikum for området omkring Gærum. Der byder på et kuperet terræn med mange flotte udsigter. Gærum Bakker skærer sig gennem landskabet fra Øksnebjerg i Øst til Vildfred bakkerne ved Gærum, til Kig Ud og Guddalen mod Nord.

Vendsyssels Næsthøjeste punkt

Kig Ud er et punkt du næsten skal opleve. Kig Ud er med sine 122 meter Vendsyssels næsthøjeste punkt, og udsigten på toppen er blandt de allerflotteste i Vendsyssel.

Fra Kig Ud har du 360 graders udsigt over hele området fra Skagen i Nord, Sæby i Øst og Jyske Ås i syd. Mod vest kan du fornemme områdets meget kuperede landskab. Skove, byer og marker og enkelte steder nogle af de mange gravhøje i området. En tur på Kig Ud omkring solnedgangstid kan anbefales, da udsigten gør oplevelsen helt speciel

Naturstierne bringer dig helt tæt på den flotte natur

I 2008 besluttede borgerne i Gærum sig for, at den smukke natur der omkranser byen skulle være lettere tilgængelig for alle, både beboerne i byen, men også for folk udefra, der blot ønsker gode naturoplevelser.

Derfor findes der i dag 5 opmærkede vandreruter omkring Gærum. Den korteste rute er på 2 km, mens den længste er på 10 km.

Fælles for alle ruterne er, at de tager dig gennem det bakkede landskab, krydret med kulturhistoriske passager og punkter undervejs. På ruterne har du blandt andet mulighed for at komme forbi Vendsyssels næsthøjeste punkt, skove, dale, åbne vider, kirke, mindesmærke fra anden verdenskrig og Vendsyssels eneste bevarede jættestue. Du kan finde en mere dybdegående beskrivelse af ruterne og kort over de forskellige ruter her

Hoteller i nærheden af Gærum Bakker & Naturstier

 • Hotel Lisboa

  5,59 km

  Hyggeligt og lyst familiedrevet hotel i den sydlige ende af Frederikshavn tæt ved råvildtet i Dyrehaven og det smukke Bangsbo-område. Masser af muligheder for at holde aktiv ferie, f.eks. fiskeri, ridning, golf og surfing. I restauranten serveres god mad fra det danske køkken.

  Læs mere : Hotel Lisboa
 • Hotel Jutlandia

  7,37 km

  Velkommen til et fantastisk ophold på Hotel Jutlandia i hjertet af Frederikshavn! Med vores perfekte beliggenhed er du midt i hjertet af Vendsyssel, hvilket giver dig en enestående chance for at udforske de utrolige mange oplevelser, denne del af Danmark har at byde på.

  Tag toget og oplev Skagen's unikke atmosfære og smukke landskaber. Kun 30 minutter væk venter kunst, kultur og de ikoniske Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Hop ombord på færgen for en dagstur til Læsø - en perle i Kattegat kendt for sin rolige atmosfære, smukke strande og historiske charme. Udforsk de charmerende byer Sæby og Lønstrup, der byder på hyggelige gader, lokale kunstnere og afslappende strande ved henholdsvis Østkysten og Vesterhavet.

  Efter en dag med eventyr, vender du tilbage til komforten på Hotel Jutlandia, hvor vi gør alt for at gøre dit ophold uforglemmeligt.

  Læs mere : Hotel Jutlandia
 • Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel

  7,48 km

  Herman Bang er et hotel beliggende i centrum af Frederikshavn, hvor du kan nyde en afslappende atmosfære. Hotellet tilbyder bekvem og billig parkering samt faciliteter som et spa- og wellnesscenter samt en restaurant. Dette gør Herman Bang til det ideelle valg for dit næste ophold i Frederikshavn. Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel
 • Aalbæk Badehotel

  21,65 km

  I feriebyen Ålbæk tæt ved Skagen ligger Aalbæk Badehotel. Det hyggelige og velholdte badehotel er et smukt udtryk for moderne opholdsstandarder og har 59 flotte værelser. Freden og roen er intakt i den lille by med havn og strand i gåafstand fra badehotellet. Charmerende på alle årstider.

  Læs mere : Aalbæk Badehotel
 • Hotel Phønix Hjørring

  27,75 km

  Hotel Phønix ligger midt i Hjørring, og det har det gjort lige siden 1887. Hotellets ejere og medarbejdere har som mål at forene historiens stolte traditioner med nutidens krav og ønsker. Og at skabe et hotel, som giver vores dages kvalitetsbevidste kunder den optimale oplevelse.

  Læs mere : Hotel Phønix Hjørring
 • Kompas Hotel Aalborg

  49,57 km

  Med en central placering tæt på Aalborgs nye havnefront er KOMPAS Hotel Aalborg ideel for et ophold i den nordjyske hovedstad. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange caféer og restauranter.

  Læs mere : Kompas Hotel Aalborg
 • St. Binderup Kro

  91,44 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Hotel Amerika

  92,6 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika
 • Purhus Kro

  101,08 km

  Purhus Kro er en hyggelig og familievenlig gammel dansk landevejskro tæt på naturen. Alligevel er du ikke langt fra E45, og oplevelserne i det østjyske. På kroen hersker en dejlig uhøjtidelig stemning, hvor det handler om, at gæsterne skal befinde sig godt. I kroens hyggelige restaurant serveres "gammeldaws" kromad.

  Læs mere : Purhus Kro
 • Hotel Gjerrild Kro

  102,87 km

  Midt mellem Djurslands eventyrlige skove og Kattegat-kystens børnevenlige strande, ligger Hotel Gjerrild Kro. Der er kun 10 minutter til Grenå og 45 minutter til Randers Regnskov og Aarhus. Attraktionerne taler for sig selv, men naturen skal og bør opleves.

  Læs mere : Hotel Gjerrild Kro