Hotel Phønix Hjørring

Gæsteanmeldelser
220 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel Phønix Hjørring

Gæsteanmeldelser
220 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser
Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse

Sådan fungerer booking

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at angive datoer og se udvalget af værelser.

Moderne byhotel i hjertet af vendelboernes hovedstad Hjørring

Hotel Phønix er et rigtig godt udgangspunkt for at opleve stemningen og seværdighederne på Toppen af Danmark lige fra Vesterhavet til Skagen, og i Hjørring er der et livligt handelsmiljø med bl.a. det store shoppingcenter Metropol.

Hotellet ligger i hjertet af vendelboernes hovedstad Hjørring, og det har det gjort lige siden 1. maj 1887. Dengang hed det W. Kyppers Hotel, og med sine tre etager og de fine ornamenter på facaden var det ubetinget byens smukkeste bygning. Siden kom det til at hedde Hotel Bristol, en overgang var det missionshotel, og under besættelsen beslaglagde tyskerne hotellet.

Efter krigen kom der nye ejere til, og de omdøbte hotellet til dets nuværende navn: Hotel Phønix. Ifølge mytologien lever Fugl Phønix nemlig i mange år, inden den brænder sig selv op og genopstår. Og det var præcis, hvad der skete med hotellet: Først blev det istandsat fra kælder til kvist, og siden er der både bygget ud og lagt en etage ovenpå. Ejeren og det dygtige personale har som mål at forene historiens stolte traditioner med nutidens og fremtidens krav og ønsker og at skabe et hotel, som giver nutidens kvalitetsbevidste kunder den optimale oplevelse.

Skønne omgivelserne i vendelboernes hovedstad

Hotellet drives i dag som et garni-hotel, og det har specialiseret sig i kurser og møder. Den tidligere à la carte-restaurant er omdannet til et barmiljø med bløde møbler. Her kan dagen sluttes af med en kop friskkværnet kaffe, en dejlig kold fadøl eller en forfriskende drink.

Værd at vide

Samtlige værelser er totalrenoveret i 2010. Hotellets gæster har fri parkering i hotellets gård. Gratis trådløst internet overalt på hotellet. Hotellet tilbyder miniferie og golfferie (nærmeste golfbane ligger kun 5 minutters kørsel fra hotellet, og yderligere 6 baner ligger inden for kort afstand). I hotellets lokaler der plads til op til 70 mødedeltagere. Møder og kurser kan arrangeres både med og uden forplejning.

Se kalender og priser