Galleri CC - kopi

Gå i historiens spor

Christina Christiansen er autodidakt kunstmaler – født i 1975 i Vejle og i dag bosiddende i Slangerup. Interessen for at male har altid været der; men først i efteråret 2006 blev det til en seriøs hobby og i dag er det en passion for livet.

Malerierne afspejler kunstnerens helt specielle univers med masser af energier, livsglæde og alligevel ro på samme tid. Malerierne er alle malt med akryl, og de er meget forskellige, da kunstneren eksperimenterer med teknikker, motiver og farvevalg. For at citere hende selv: "Jeg er inspireret af det smukke, det sjove og det finurlige i tilværelsen.  Malerierne bringer mig energi, livsglæde og eftertænksomhed, noget jeg ønsker at bringe videre".

Galleri CC er er unikt ved, at det er kunstnerens private hjem og atalièr, der er selve galleriet. Det er derfor muligt her at komme helt tæt på såvel kunstneren selv som maleprocessen.

Størstedelen af kunstenerens værker kan almindeligvis opleves på forskellige vandreudstillinger; men Carina Christiansen har selvfølgelig også sine faste udstillingssteder - se venligst galleriets egen website for detaljerede oplysninger.

Man kan abonnere på gratis nyhedsbrev fra det meget dynamiske Galleri CC.

Opdateret af:
ASP ASP no-reply@visitdenmark.com
ASP ASP

Hoteller

i nærheden