Galleri Glocal Art

Foto: Galleri Glocal Art

Galleri Glocal Art

Foto: Frede Hansen

Glocal Art

Foto: Galleri Glocal Art

Galleri Glocal Art

Glocal Art udstiller, som det eneste i hele Danmark, altid afrikansk kunst fra Uganda, Kenya, Tanzania, Senegal og Nigeria. Her er fokus på kvalitet, og galleriejer Frede Hansen laver selv rakubrændt keramik og stentøj. Galleriet søger at vise, at der er talent i Afrika, og malerierne afspejler temaer som æstetik, glæde over naturen, kærlighed, sorg og kreativ eksperimentering gennem formsprog. Det lille galleri har både haft besøg af ambassadører og udenrigsminister.

I Glocal Arts galleributik kan du købe et væld af unikke kunsthåndværk, blandt andet keramik, tunesiske tæpper, smykker, afrikansk tøj, kurve fra Senegal og gaveartikler. Ting, der ikke fås andre steder i landet. Glocal Art har samtidig Danmarks største samling af Tingatinga-kunst fra Tanzania.

Når Galleri Glocal Art sælger et kunsthåndværk af en afrikansk kunster, går betalingen direkte til kunstneren uden fordyrende mellemled, og på denne måde har galleriet siden etableringen i 2013 i gennemsnit sendt ca. 175.000 kr. til Afrika om året.

Galleriet åbner gerne for dig udenfor åbningstiden – ring blot og aftal en tid. Der tages ligeledes imod grupper udenfor normal åbningstid.

Se smukke værker af blandt andre John Babtist, hvis billede er først i galleriet - Den ugandiske maler har malet et motiv, der ikke er specielt afrikansk.

Oplev desuden den ugandiske kunstner Joseph Ntensibe, der har været i Danmark. Her fangede han et motiv af Ottemosen i Dronninglund Storskov, som også kan ses først i galleriet.

 

Hoteller i nærheden af Galleri Glocal Art

 • Kompas Hotel Aalborg

  23,32 km

  Med en central placering tæt på Aalborgs nye havnefront er KOMPAS Hotel Aalborg ideel for et ophold i den nordjyske hovedstad. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange caféer og restauranter.

  Læs mere : Kompas Hotel Aalborg
 • Hotel Lisboa

  31,57 km

  Hyggeligt og lyst familiedrevet hotel i den sydlige ende af Frederikshavn tæt ved råvildtet i Dyrehaven og det smukke Bangsbo-område. Masser af muligheder for at holde aktiv ferie, f.eks. fiskeri, ridning, golf og surfing. I restauranten serveres god mad fra det danske køkken.

  Læs mere : Hotel Lisboa
 • Hotel Phønix Hjørring

  33,67 km

  Hotel Phønix ligger midt i Hjørring, og det har det gjort lige siden 1887. Hotellets ejere og medarbejdere har som mål at forene historiens stolte traditioner med nutidens krav og ønsker. Og at skabe et hotel, som giver vores dages kvalitetsbevidste kunder den optimale oplevelse.

  Læs mere : Hotel Phønix Hjørring
 • Hotel Jutlandia

  33,77 km

  Velkommen til et fantastisk ophold på Hotel Jutlandia i hjertet af Frederikshavn! Med vores perfekte beliggenhed er du midt i hjertet af Vendsyssel, hvilket giver dig en enestående chance for at udforske de utrolige mange oplevelser, denne del af Danmark har at byde på.

  Tag toget og oplev Skagen's unikke atmosfære og smukke landskaber. Kun 30 minutter væk venter kunst, kultur og de ikoniske Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Hop ombord på færgen for en dagstur til Læsø - en perle i Kattegat kendt for sin rolige atmosfære, smukke strande og historiske charme. Udforsk de charmerende byer Sæby og Lønstrup, der byder på hyggelige gader, lokale kunstnere og afslappende strande ved henholdsvis Østkysten og Vesterhavet.

  Efter en dag med eventyr, vender du tilbage til komforten på Hotel Jutlandia, hvor vi gør alt for at gøre dit ophold uforglemmeligt.

  Læs mere : Hotel Jutlandia
 • Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel

  33,98 km

  Herman Bang er et hotel beliggende i centrum af Frederikshavn, hvor du kan nyde en afslappende atmosfære. Hotellet tilbyder bekvem og billig parkering samt faciliteter som et spa- og wellnesscenter samt en restaurant. Dette gør Herman Bang til det ideelle valg for dit næste ophold i Frederikshavn. Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel
 • Aalbæk Badehotel

  46,9 km

  I feriebyen Ålbæk tæt ved Skagen ligger Aalbæk Badehotel. Det hyggelige og velholdte badehotel er et smukt udtryk for moderne opholdsstandarder og har 59 flotte værelser. Freden og roen er intakt i den lille by med havn og strand i gåafstand fra badehotellet. Charmerende på alle årstider.

  Læs mere : Aalbæk Badehotel
 • St. Binderup Kro

  64,83 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Hotel Amerika

  65,68 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika
 • Purhus Kro

  74,42 km

  Purhus Kro er en hyggelig og familievenlig gammel dansk landevejskro tæt på naturen. Alligevel er du ikke langt fra E45, og oplevelserne i det østjyske. På kroen hersker en dejlig uhøjtidelig stemning, hvor det handler om, at gæsterne skal befinde sig godt. I kroens hyggelige restaurant serveres "gammeldaws" kromad.

  Læs mere : Purhus Kro
 • Hotel Randers

  81,51 km

  Hotel Randers er et af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af byen. I mere end 160 år har hotellet været en oase med plads til nydelse, ro og fordybelse. Hotellet blev opført i 1856, men blev totalrenoveret i efteråret 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel.

  Læs mere : Hotel Randers