Galleri Liisberg | Kunst, kunsthåndværk og design

Gå i historiens spor

Galleri Liisberg udstiller kunst på Kajgaden og arbejder med kunst på Færgevejen 4A i Hundested - besøg gerne begge steder.

Galleriet har til formål at opsøge ny kunst, finde internationale samarbejdspartnere og vise et bredt udvalg af kunstværker. Det går gerne i dialog med gæster om de udstillede værker, og tilbyder foredrag om kunsten som drivkraft i samfundsudviklingen.

Aktuelle kunstnere i Galleri Liisberg

I Kajgaden 13 viser Galleri Liisberg et bredt udvalg af kunst. Der er året rundt udstillet mindst 5 forskellige kunstnere, der alle er af internationalt tilsnit.

Aktuelt kan du se malerier af Annette Beier Liisberg, pop-surrealistiske oliemalerier af Lisa Lach Nielsen (udstillingsaktuel i New York), prints af Pamela Smilow og originale malerier af Gert Mathiesen, begge fra New York. Hvert år er der nye kunstnere, der udstiller i kortere perioder, og der er altid ny kunst at se på og lade sig inspirere af.

Skulpturer – bronzer, keramik og upcycling

Malerier og prints suppleres af skulptur og keramik – se bronzeskulpturer af Morten Lykke og keramik fra The Clay Play.

Upcycling og genbrug er også en del af Galleri Liisbergs profil – se spændende upcyclede borde og tæpper af genbrugsmaterialer, samt inventar af “One of a kind”, hentet hjem fra Østen.

Gå på opdagelse i det store udvalg af ældre litografiske tryk og plakater, fra litograftrykker Rosengreens efterladte samling.

Foredrag og events

Galleri Liisberg tilbyder følgende foredrag:

  • ”Kunst som motor” - en fortælling af Christian Liisberg, suppleret med en kunstvideo fra Winwood - Miami om “Street art”. Christian Liisberg er kemiingeniør, stifter af Intellix - kunstig intelligens, keramiker, musiker, foredragsholder samt forsker emeritus ved Novo Nordisk.
  • Varighed ca. 1. Time, med mulighed for spørgsmål til oplægget.
  • Foredraget suppleres af Annette Beier Liisberg – billedkunstner og kunstterapeut, med fortællinger som tager udgangspunkt i den aktuelle kunst i og omkring værkstedet på Færgevejen.

Besøg et eksperimenterende værksted i industrihavnen

Værkstedet, der understøtter galleriet, ligger i Hundesteds industrihavn på Færgevejen 4A. Her har du mulighed for at se atelieret samt det store værksted /showroom, og følge den kunstneriske proces. Der arbejdes lige nu på at udsmykke bygningen med streetart/skulpturer, for at understøtte den kunstneriske udvikling i industriområdet.

Grupper modtages gerne

Besøg af grupper modtages gerne - efter aftale. Kom og høre om kunstens mulighed for at udvikle gamle industriområder, og andre “kedelige” byområder, til spændende oplevelsesområder.

Frokost/kaffe kan arrangeres for grupper op til ca. 20 personer – kontakt Annette Beier Liisberg. 

Opdateret af:
VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
VisitNordsjælland

  • Galleri Liisberg | Kunst, kunsthåndværk og design
  • Kajgaden 13
    3390 Hundested
  • galleriliisberg.dk