Galleri Liisberg | Kunst, kunsthåndværk og design

Gå i historiens spor

Fra galleriet er der udkig til den rå og autentiske havn på den ene side og den hyggelige kulturhavn med restauranter og gallerier på den anden side. 

Galleriet har til formål at opsøge ny kunst, finde internationale samarbejdspartnere og vise et bredt udvalg af kunstværker. Det går gerne i dialog med gæster om de udstillede værker, og tilbyder foredrag om kunsten som drivkraft i samfundsudviklingen.

Aktuelle kunstnere i Galleri Liisberg

På Nordre Beddingsvej 31 viser Galleri Liisberg et bredt udvalg af kunst. Der er året rundt udstillet mindst 5 forskellige kunstnere, der alle er af internationalt tilsnit.

Aktuelt kan du se malerier af Annette Beier Liisberg, pop-surrealistiske oliemalerier af Lisa Lach Nielsen (udstillingsaktuel i New York), prints af Pamela Smilow og originale malerier af Gert Mathiesen, begge fra New York. Hvert år er der nye kunstnere, der udstiller i kortere perioder, og der er altid ny kunst at se på og lade sig inspirere af. Følg med her hvad der sker i galleriet.

Skulpturer – bronzer, keramik og upcycling

Malerier og prints suppleres af skulptur og keramik – se bronzeskulpturer af Morten Lykke og keramik fra The Clay Play.

Upcycling og genbrug er også en del af Galleri Liisbergs profil – se spændende upcyclede borde og tæpper af genbrugsmaterialer, samt inventar af “One of a kind”, hentet hjem fra Østen.

Gå på opdagelse i det store udvalg af ældre litografiske tryk og plakater, fra litograftrykker Rosengreens efterladte samling.

Foredrag og events

Galleri Liisberg tilbyder følgende foredrag:

  • ”Kunst som motor” - en fortælling af Christian Liisberg, suppleret med en kunstvideo fra Winwood - Miami om “Street art”. Christian Liisberg er kemiingeniør, stifter af Intellix - kunstig intelligens, keramiker, musiker, foredragsholder samt forsker emeritus ved Novo Nordisk.
  • Varighed ca. 1. Time, med mulighed for spørgsmål til oplægget.
  • Foredraget suppleres af Annette Beier Liisberg – billedkunstner og kunstterapeut, med fortællinger som tager udgangspunkt i den aktuelle kunst i og omkring værkstedet på Færgevejen.

Grupper modtages gerne

Besøg af grupper modtages gerne - efter aftale. Kom og høre om kunstens mulighed for at udvikle gamle industriområder, og andre “kedelige” byområder, til spændende oplevelsesområder.

Frokost/kaffe kan arrangeres for grupper op til ca. 20 personer – kontakt Annette Beier Liisberg. 

Opdateret af:
VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
VisitNordsjælland