Hundeskoven i Kærskoven

Hundeskoven i Kærskoven

Hovedvejen 161

8723 Løsning

Foto: Visit Denmark

Dalmantiner går tur sammen med dens familie

Dejlig hundeskov nær Horsens og Hedensted

Ved landsbyen Ølsted ligger Kærskoven – en af Kystlandet mindre kendte, men ganske besøgsværdige skove. Her ligger en fin hundeskov, hvor hunden kan løbe frit i skovbunden omgivet af store bøgetræer.

 

Om hundeskoven

Hundeskoven i Kærskoven er let at komme til. Fra Vejlevej (hovedvejen mellem Horsens og Vejle) kan du dreje ind ad Kærsholmvej, som fører ind i skoven. Her vil du møde skovens p-plads, og indgangen til hundeskoven er tæt på denne.

Den 2 hektar store indhegnede hundeskov har to indgange. Der er ingen faciliteter i selve hundeskoven, som bare er et stykke indhegnet natur uden fine stier, bænke eller lignende. Ved indgangen findes en informationstavle. Tag gerne hundeposer med og tag dem med dig igen, når du forlader hundeskoven, da der ikke er en skraldespand.

Vær opmærksom på, at der kan blive mudret i vinterhalvåret.

 

Om Kærskoven

Det kan anbefales at gå en tur i Kærskoven inden turen går hjem (naturligvis med hunden i snor). Nær hundeskoven er en lille sø med borde/bænke og bålplads, hvor det er oplagt at holde en pause.

Der er skiltede ruter gennem Kærskoven og naboskoven Dallerup Skov, som går i forlængelse af Kærskoven.

Du kan se ruterne i Kærskoven og læse mere på denne side.

 

Andre hundeskove i området

Der er mange andre hundeskove i Kystlandet. På denne side kan du få inspiration til valg af hundeskove samt andre hundevenlige gåture i regionen. 

Hoteller i nærheden af Hundeskoven i Kærskoven

 • Jørgensens Hotel

  6,51 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  14,71 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Hedegaarden

  16,84 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  19,81 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Skanderborghus

  25,08 km

  Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov. Hotellet ligger tæt på Skanderborgs hyggelige bymidte med gode shoppingmuligheder, og i omegnen er der gode muligheder for bl.a. lystfiskeri, golf og tennis.

  Læs mere : Hotel Skanderborghus
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  26,68 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Nørre Vissing Kro

  34,53 km

  Ved bakker, skove og søer ligger den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro, der er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en atmosfærefyldt restaurant og en udsøgt vinkælder. 25 minutter til både Aarhus og Silkeborg. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder.

  Læs mere : Nørre Vissing Kro
 • Låsby Kro

  37,97 km

  I Søhøjlandets midtjyske, smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus finder du Låsby Kro og Hotel. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til med traditionel dansk mad og gode kroretter, der skaber den ægte krohygge.

  Læs mere : Låsby Kro
 • Hotel Svanen Billund

  41,89 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Refborg Hotel Billund

  43,01 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund