Hyggeting

Foto: Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Hygge

En stor oplevelse med masser af spændende unikke håndlavede ting til både børn og voksne. 

Her kan du købe brugskunst i form af figurer af keramik, bl.a. fugle, pindsvin, harer, vaser, frøer, urtepotteskjulere. Ting af glas, bl.a. fugle, elefanter, harer, høns, vaser, lysestager. Håndlavede ting af stof, filt og uld, bl.a. bondegårdsdyr, bamser, elefanter. Broderede vinduesophæng. Broderi på puder, håndklæder, viskestykker, grydelapper og billeder.  Og meget mere. Se mere her.

 

Hele året rundt er der åben hver søndag, fra 10.00 til 16.00. Desuden er der åben hver tirsdag og onsdag aften, fra kl. 17.00 til 20.00.

Er der pensionist- eller andre foreninger eller privatpersoner, som ønsker et besøg i butikken om dagen, finder vi sagtens ud af det.  Tlf.: 40290794.

Derudover kan du se efter flaget ved vejen, som jeg har sat ud, når jeg er til stede.

 

Vinterhalvåret: 

Alt det ovenstående + julestue. Der er åben både lørdag og søndag de sidste 5 weekender inden jul, i tidsrummet fra 10.00 til 16.00.

Der er en bod ved vejen med selvbetjening fra midt i oktober til den 31. december hvert år. I denne bod kan du købe kirkegårddekorationer og kranse.

Der er også mulighed for at fælde dit eget juletræ på marken, eller du kan købe et fældet juletræ på gårdspladsen.

Hoteller i nærheden af Hyggeting

 • Hotel Pinenhus

  17,37 km

  Nyd den smukkeste udsigt, når du bor på Hotel Pinenhus. I haven kan du prøve minigolfbanen, og middagen kan du nyde i panorama restauranten. Om aftenen er der mulighed for et spil pool, mens du nyder en aftendrik. Gå en tur i de skønne naturomgivelser og dyp fødderne i vandet.

  Læs mere : Hotel Pinenhus
 • Sallingsund Færgekro

  18,89 km

  Sallingsund Færgekro er smukt beliggende ved det storslåede naturområde Legind Bjerge direkte ned til Limfjorden, kun 1,5 km fra Jesperhus Blomsterpark og kun 5 km fra Nykøbing centrum. De fleste af kroens værelser har terrasse/balkon med udsigt over fjorden. Kroen er kendt for sit køkken og et meget stort vinudbud.

  Læs mere : Sallingsund Færgekro
 • Tambohus Kro & Badehotel

  29,28 km

  Tambohus Kro & Badehotel ligger på Thyholm lige ned til Limfjorden i et sandt naturparadis med en sjælden fred og ro. Her har den ligget siden år 1842, men er løbende blevet restaureret og udvidet uden at det er gået ud over hyggen og den traditionelle kroatmosfære. Ideel til cykelferie, fisketure og vandreture.

  Læs mere : Tambohus Kro & Badehotel
 • Palads Hotel Viborg

  29,44 km

  Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

  Læs mere : Palads Hotel Viborg
 • St. Binderup Kro

  30,31 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Grand Hotel Struer

  33,63 km

  Grand Hotel Struer er et moderne hotel, som vogter de gamle dyder, og gæsten er naturligt i centrum. Hotellet ligger midt i Struer ved gågade og Limfjordens største marina og er et godt udgangspunkt, når det spændende Limfjordsland skal udforskes. Der er kun 35 km til det brusende Vesterhav.

  Læs mere : Grand Hotel Struer
 • Hotel Thinggaard

  41,77 km

  Glæd dig til en fantastisk oplevelse ved Thy med et dejligt ophold og en guidet tur i Nationalpark Thy, hvor du oplever parken til fods med en kendt guide. Der er 3 forskellige guideture i det særprægede klitlandskab, som alle indeholder noget forskelligt, og turen du kommer på, afhænger af datoen for opholdet.

  Læs mere : Hotel Thinggaard
 • Hotel Thisted

  41,89 km

  Lige midt i hjertet af den gamle købstad Thisted, nær gågaden og blot 50 meter fra banegården, ligger Hotel Thisted. Hotellet er et smukt gammelt, men nænsomt renoveret byhotel med en stilfuld og hyggelig restaurant indrettet med antikke møbler og varme farver.

  Læs mere : Hotel Thisted
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  42,29 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Hotel Amerika

  46,81 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika