Keramisk galleri, Galleri no 44

Foto: Galleri no 44

keramisk-værksted-humble-per-buk

GALLERI NO 44 har udvidet med nyt keramisk galleri.

Galleriets to kunstnere Ann-Kerstina Nielsen og Per Buk, har gennem det sidste år arbejdet intenst med den keramiske vej i kunsten. De har gennem vinteren nyindrettet lokalerne på Ristingevej 33C i Humble til galleri og værksted. Stedet blev oprindelig bygget tilbage i 1962 netop til formålet keramisk galleri, men har ligget tomt i en del år. Det er derfor med glæde, at de to kunstnere igen vækker den langelandske keramiske tradition på stedet. 

Oplev

Ann-Kerstina Nielsen arbejder med vaser og objekter, hvor en del af leret og elementer i glasuren er fundet rundt om i landskabet på Sydlangeland. Derudover kredser hendes kunstneriske udtryk om emnet krig og overlevelse.

Per Buk viser keramiske skulpturer, hvor man bliver ledt ind i en eventyrverden af figurer, som han kalder Rædsler. Han arbejder med at finde det smukke i livets skævheder. At, vi som mennesker skal huske… skønheden og meningen ofte findes i detaljen.

Det nye keramik galleri har i påsken åbent:

Søndag d. 2. april kl. 12-14

Mandag d. 3. april kl. 10-17

Tirsdag d. 4. april kl. 10-17

Onsdag d. 5. april kl. 10-17

Torsdag d. 6. april kl. 10-17 (Skærtorsdag)

Fredag d. 7. april kl. 10-17 (Langfredag)

Lørdag d. 8. april kl. 10-17 (Kunstnernes Åbne Døre på Langeland)

Søndag d. 9. april kl. 10-17 (Kunstnernes Åbne Døre på Langeland)

 

Hoteller i nærheden af Keramisk galleri, Galleri no 44

 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  39,34 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  50,9 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Brobyværk Kro

  52,77 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel 6400

  56,94 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange oplevelser og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  58,65 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  64,67 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Tornøes Hotel

  69,4 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Munkebo Kro

  70,74 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Frederik VI's Hotel

  71,86 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Benniksgaard Hotel

  73,37 km

  Beliggenheden på det højeste punkt ved Flensborg Fjord fås ikke smukkere, og nærmeste nabo er Benniksgaard Golfbane. Den gamle slægtsgård har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering i rustik stil. Kokkene tilbereder aftenens menu med udgangspunkt i gamle traditioner, men tilpasset nutidens smagsløg.

  Læs mere : Benniksgaard Hotel