Kornets Hus i Hjørring

Foto: VisitNordvestkysten, Hjørring

kred. Rasmus Hjortshøj6

Foto: VisitNordvestkysten, Hjørring

kred. Rasmus Hjortshøj1

Foto: VisitNordvestkysten, Hjørring

kred. Rasmus Hjortshøj5

I Kornets Hus har vi oplevelser for alle. Smag på kornet i vores café, tag familien med til bagehygge i bageværkstedet eller lær alt om surdej på et af vores bagekurser. Du kan også gå på opdagelse i kornets historie i udstillingen, male dit eget mel på en ægte stenkværn eller gå en tur i Kornets Have, hvor et væld af kornsorter gror blandt smukke blomster med højt til himlen i det vendsysselske kulturlandskab.

Kornets Hus er tegnet af norske Reiulf Ramstad Arkitekter, og husets enestående arkitektur er et besøg værd i sig selv. Kom indenfor og oplev, hvordan huset både rammesætter og spejler de velkendte kornmarker og bidrager til hele fortællingen om korn.

Kornets Hus blev indviet i juni 2021 og drives i dag som en almennyttig fond. Projektet er realiseret med midler fra Realdania, Nordea-fonden, ENV-fonden, Hjørring Kommune, Spar Nord-fonden, Holkegaard-fonden, LAG-Nord, Foreningen PlanDanmark, Aurion og Sparekassen Vendsyssels Fond.

Åbent for besøgende 

Lørdag og søndag kl. 10-17 / 10-16*

Uge 26 – 32: Alle dage kl. 10-17

Helligdage og øvrige skoleferier: kl. 10-17 / 10-16*

* I vinterhalvåret fra uge 43 – påske lukker huset kl. 16.

Lukket mellem jul og nytår.

Entré

Voksne: 60 kr. Børn tom. 12 år: Gratis

Book din billet på www.kornetshus.dk

Hoteller i nærheden af Kornets Hus i Hjørring

 • Hotel Phønix Hjørring

  6,14 km

  Hotel Phønix ligger midt i Hjørring, og det har det gjort lige siden 1887. Hotellets ejere og medarbejdere har som mål at forene historiens stolte traditioner med nutidens krav og ønsker. Og at skabe et hotel, som giver vores dages kvalitetsbevidste kunder den optimale oplevelse.

  Læs mere : Hotel Phønix Hjørring
 • Hotel Lisboa

  30,05 km

  Hyggeligt og lyst familiedrevet hotel i den sydlige ende af Frederikshavn tæt ved råvildtet i Dyrehaven og det smukke Bangsbo-område. Masser af muligheder for at holde aktiv ferie, f.eks. fiskeri, ridning, golf og surfing. I restauranten serveres god mad fra det danske køkken.

  Læs mere : Hotel Lisboa
 • Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel

  31,05 km

  Herman Bang er et hotel beliggende i centrum af Frederikshavn, hvor du kan nyde en afslappende atmosfære. Hotellet tilbyder bekvem og billig parkering samt faciliteter som et spa- og wellnesscenter samt en restaurant. Dette gør Herman Bang til det ideelle valg for dit næste ophold i Frederikshavn. Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel
 • Hotel Jutlandia

  31,11 km

  Velkommen til et fantastisk ophold på Hotel Jutlandia i hjertet af Frederikshavn! Med vores perfekte beliggenhed er du midt i hjertet af Vendsyssel, hvilket giver dig en enestående chance for at udforske de utrolige mange oplevelser, denne del af Danmark har at byde på.

  Tag toget og oplev Skagen's unikke atmosfære og smukke landskaber. Kun 30 minutter væk venter kunst, kultur og de ikoniske Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Hop ombord på færgen for en dagstur til Læsø - en perle i Kattegat kendt for sin rolige atmosfære, smukke strande og historiske charme. Udforsk de charmerende byer Sæby og Lønstrup, der byder på hyggelige gader, lokale kunstnere og afslappende strande ved henholdsvis Østkysten og Vesterhavet.

  Efter en dag med eventyr, vender du tilbage til komforten på Hotel Jutlandia, hvor vi gør alt for at gøre dit ophold uforglemmeligt.

  Læs mere : Hotel Jutlandia
 • Aalbæk Badehotel

  31,37 km

  I feriebyen Ålbæk tæt ved Skagen ligger Aalbæk Badehotel. Det hyggelige og velholdte badehotel er et smukt udtryk for moderne opholdsstandarder og har 59 flotte værelser. Freden og roen er intakt i den lille by med havn og strand i gåafstand fra badehotellet. Charmerende på alle årstider.

  Læs mere : Aalbæk Badehotel
 • Kompas Hotel Aalborg

  40,48 km

  Med en central placering tæt på Aalborgs nye havnefront er KOMPAS Hotel Aalborg ideel for et ophold i den nordjyske hovedstad. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange caféer og restauranter.

  Læs mere : Kompas Hotel Aalborg
 • St. Binderup Kro

  79,89 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Hotel Amerika

  86,77 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika
 • Hotel Thisted

  95,03 km

  Lige midt i hjertet af den gamle købstad Thisted, nær gågaden og blot 50 meter fra banegården, ligger Hotel Thisted. Hotellet er et smukt gammelt, men nænsomt renoveret byhotel med en stilfuld og hyggelig restaurant indrettet med antikke møbler og varme farver.

  Læs mere : Hotel Thisted
 • Purhus Kro

  96,53 km

  Purhus Kro er en hyggelig og familievenlig gammel dansk landevejskro tæt på naturen. Alligevel er du ikke langt fra E45, og oplevelserne i det østjyske. På kroen hersker en dejlig uhøjtidelig stemning, hvor det handler om, at gæsterne skal befinde sig godt. I kroens hyggelige restaurant serveres "gammeldaws" kromad.

  Læs mere : Purhus Kro