Kunst i Grønning

Kunst i Grønning

Aakjærsvej 60

Grønning

7870 Roslev

Telefon: 25485749

Foto: Destination Limfjorden

Østsalling, Kunst i Grønning

Foto: Destination Limfjorden

Østsalling, Kunst i Grønning1

Hos Kunst i Grønning kan du opleve mange forskellige stilarter og medier, så du finder helt sikkert noget for enhver smag.

Der udstilles alt fra granitskulpturer til møbler, fra maleri til glaskunst og fra bronze til grafik. Kunstnerne der udstiller er både lokale og nationale. Hver anden måned kommer der en ny gæsteudstiller, som altid markeres med en fernisering med livemusik og en hyggelig stemning. Der er desuden en del andre arrangementer i huset og man vil ofte kunne opleve små spontane koncerter.

Når der er åbent i weekenderne, skiftes kunsterne selv til at være der, så der er altid mulighed for en god snak og debat om kunst – både specifikt og generelt.

Stedet er kendetegnet ved dets mangfoldighed, både i udtryk og indhold, men særligt ved en god og afslappet stemning og atmosfære, som giver gæsterne plads til at få en god kunstoplevelse. Det er gratis at komme ind og der er også mulighed for at købe et værk eller to, i alle prislejer.

Kunst i Grønning bestræber sig efter at give gæster en god og inspirerende kunstoplevelse i høj kvalitet og med noget for enhver smag. De bestræber sig også på at give gæsten en eftertænksomhed og spirende nysgerrighed på mere kunst.

For mere information

Hvis du vil vide mere om Kunst i Grønning, så besøg deres facebookside: Kunst i Grønnings facebookside

Udover deres faste åbningstider (se nedenfor), har de også åbent efter aftaler og ved arrangementer. 

Hoteller i nærheden af Kunst i Grønning

 • Hotel Pinenhus

  15,64 km

  Nyd den smukkeste udsigt, når du bor på Hotel Pinenhus. I haven kan du prøve minigolfbanen, og middagen kan du nyde i panorama restauranten. Om aftenen er der mulighed for et spil pool, mens du nyder en aftendrik. Gå en tur i de skønne naturomgivelser og dyp fødderne i vandet.

  Læs mere : Hotel Pinenhus
 • Sallingsund Færgekro

  17,16 km

  Sallingsund Færgekro er smukt beliggende ved det storslåede naturområde Legind Bjerge direkte ned til Limfjorden, kun 1,5 km fra Jesperhus Blomsterpark og kun 5 km fra Nykøbing centrum. De fleste af kroens værelser har terrasse/balkon med udsigt over fjorden. Kroen er kendt for sit køkken og et meget stort vinudbud.

  Læs mere : Sallingsund Færgekro
 • Tambohus Kro & Badehotel

  27,85 km

  Tambohus Kro & Badehotel ligger på Thyholm lige ned til Limfjorden i et sandt naturparadis med en sjælden fred og ro. Her har den ligget siden år 1842, men er løbende blevet restaureret og udvidet uden at det er gået ud over hyggen og den traditionelle kroatmosfære. Ideel til cykelferie, fisketure og vandreture.

  Læs mere : Tambohus Kro & Badehotel
 • Palads Hotel Viborg

  31,13 km

  Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

  Læs mere : Palads Hotel Viborg
 • St. Binderup Kro

  31,37 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Grand Hotel Struer

  32,85 km

  Grand Hotel Struer er et moderne hotel, som vogter de gamle dyder, og gæsten er naturligt i centrum. Hotellet ligger midt i Struer ved gågade og Limfjordens største marina og er et godt udgangspunkt, når det spændende Limfjordsland skal udforskes. Der er kun 35 km til det brusende Vesterhav.

  Læs mere : Grand Hotel Struer
 • Hotel Thinggaard

  40,09 km

  Glæd dig til en fantastisk oplevelse ved Thy med et dejligt ophold og en guidet tur i Nationalpark Thy, hvor du oplever parken til fods med en kendt guide. Der er 3 forskellige guideture i det særprægede klitlandskab, som alle indeholder noget forskelligt, og turen du kommer på, afhænger af datoen for opholdet.

  Læs mere : Hotel Thinggaard
 • Hotel Thisted

  40,3 km

  Lige midt i hjertet af den gamle købstad Thisted, nær gågaden og blot 50 meter fra banegården, ligger Hotel Thisted. Hotellet er et smukt gammelt, men nænsomt renoveret byhotel med en stilfuld og hyggelig restaurant indrettet med antikke møbler og varme farver.

  Læs mere : Hotel Thisted
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  42,06 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Hotel Amerika

  48,3 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika