LM Unika keramik

Foto: LM Unika

Salg af håndlavet keramik i Daugård

Foto: LM Unika

Unikt keramik sælges fra vejbod i Hedensted Kommune

Foto: LM Unika

Tyrkis-grøn kaffekop i lertøj lavet af LM Unika foran en blomsterhæk

Unika kunsthåndværk ved Vejle Fjord

I landsbyen Daugård bor og arbejder keramiker Laila Madsen. For Laila er stentøjskeramik en hobby og en fritidsbeskæftigelse. Hun har stor passion for arbejdet med støbning og formning af keramik og elsker at skabe nye udtryk og anvende et mix af glasurer. Hendes inspiration er humor og natur - hun elsker at lave sjove ting, der giver et smil på læben.

Alle LM Unika’s produkter er unikke – dvs. at ikke to produkter er ens, selvom de måske er en del af den samme serie. Du er med andre ord sikret et smukt, specielt og oftest funktionelt stykke kunsthåndværk, som kan pynte i ethvert hjem.

 

Produkter

LM Unika har et stort udvalg af smukke, funktionelle krus i mange former, farver og stilarter. Nogle med hank, nogle med spændende effekter, nogle med skarpe farver, nogle med rolige jordfarver og nogle med en lille overraskelse nede i kruset. Alle har de dog det tilfælles, at de er både dekorative og praktiske. De er brændt ved høj temperatur, så de kan komme i opvaskemaskinen.

I sortimentet er også vaser, skåle, urtepotter, æggebægre, håndmalet keramiske figurer m.m.

 

Besøg keramikhytten eller webshoppen

Du kan efter aftale besøge Laila Madsens værksted i Daugård, hvor hun også har et udvalg af produkter på hylderne. Ofte er hytten åben i weekenden, og du er velkommen til at ringe på, hvis du kører forbi, men det anbefales at lave aftale på forhånd.

LM Unika har også egen webshop, hvor du kan købe kunsthåndværk og få det leveret til døren. Her kan du også se udvalget af produkter før du besøger keramikhytten i Daugård.

 

Lån en krea-taske og mal din egen keramik

LM Unika tilbyder muligheden for mal-selv-keramik hjemme hos dig selv, i sommerhuset, til familiefesten, teambuilding eller polterabend (min. 8 personer).

Du låner en taske med alt det, du skal bruge, som leveres tilbage med keramikken. Herefter brænder Laila det og gør det klar til afhentning. Det er dog et krav, at dén keramik, du maler på er købt ved LM Unika. 

Priser varierer efter gruppens størrelse - kontakt LM Unika for mere information om mal-selv-keramik

 

Følg LM Unika keramik på sociale medier

Instagram og Facebook poster Laila Madsen jævnligt billeder af sine kreationer. Her vil nyheder og info om kommende events og udstillinger også blive offentliggjort.

Hoteller i nærheden af LM Unika keramik

 • Hotel Vejlefjord

  7,19 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Hedegaarden

  7,65 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  10,38 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Jørgensens Hotel

  17,15 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  17,63 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Svanen Billund

  35 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Hotel Skanderborghus

  35,58 km

  Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov. Hotellet ligger tæt på Skanderborgs hyggelige bymidte med gode shoppingmuligheder, og i omegnen er der gode muligheder for bl.a. lystfiskeri, golf og tennis.

  Læs mere : Hotel Skanderborghus
 • Refborg Hotel Billund

  36,17 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  37,27 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Tyrstrup Kro

  44,09 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro