Trapholt i Kolding for børn - Oplev kunst og design i børnehøjde med Be Happy Pass

Gå i historiens spor

Trapholt er et museum for hele familien.

Snyd ikke dig selv for en stor kunstoplevelse! Et spændende eventyr venter dig på museet Trapholt, hvor du kan opdage, samle og transformere kunststykker på en megasjov og legende måde.

Be Happy Pass
Sans, mærk og leg dig ind i den verden, voksne kalder kunst og design. Se interaktive udstillinger, du kan mærke på hele kroppen. Nyd en kreativ dag sammen. Få dit Adventure Badge og en gratis tegn-selv kunstplakat. Gå til vores billet-salg og vis dit Be Happy Pass. Gratis entre for alle u. 18.
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

Museet er en kæmpestor labyrint, som giver utallige muligheder for at kunstværkerne kan forsvinde fra de nysgerrige besøgende. Din opgave er at deltage i kunstjagten og finde så mange af dem som muligt. Husk at kigge ind i hvert eneste hjørne! Du ved aldrig, hvor kunsten afslører sig selv. Nøglen til løsningen er skjult i alle mulige ting: Farver, former, håndværk eller maling. Så vær kreativ og lad din fantasi lede dig på vej. I stedet for kunst kan du også gå på jagt efter værker med dyr. Jagten finder sted i kælderen, hvor du skal følge forskellige dyrespor, som vil lede dig til de rette steder. Trapholt inviterer dig på denne udfordrende tur, hvor du bliver en rigtig detektiv, hvis du har lyst til at efterforske og løse mysterier.

Du kan også lave din egen udstilling og blive kunstner for en dag. Du kan gå på opdagelse og finde de værker, som betyder noget for dig. Det kan være værker der siger noget om leg, natur, venskab eller noget helt andet. Du får helt frie hænder til at vælge, samle og anbringe dine yndlingsværker, som du kan gemme i Trapholts digitale system. Den selvstændige proces med skabelsen af din egen udstilling er en hel unik oplevelse, hvor du får en forståelse for farver, belysning og sammensætning af værker. Samtidig med at du får inspiration er du også med til at inspirere andre.     

“sense-me-udstilling-paa-trapholt"

Trapholt tilbyder dig ikke kun indendørsaktiviteter med kunstværker, men også aktiv leg ude i frisk luft. Besøg museets have i naturskønne omgivelser med en enestående udsigt over Kolding Fjord. Lad den være din kreative legeplads, hvor du og dine venner kan have det sjovt sammen.

 

Opdateret af:
Destination Trekantområdet – VisitKolding info@visitkolding.dk
Destination Trekantområdet – VisitKolding