Uglen - Træskulptur i Fuglsang Skov

Uglen - Træskulptur i Fuglsang Skov

Fuglsangvej 28

7000 Fredericia

Foto: Camilla Simonsen

Træugle i toppen af trætoppene i Fuglsang Skov

Foto: Lunde Media

Uglen - Træskulptur i Fuglsang Skov

Foto: Lunde Media

Uglen - Træskulptur i Fuglsang Skov

Besøg Fuglsangs ugle - ny træskulptur af genbrugstræ

Fuglsang Skovs nyeste beboer er større end de fleste - en del større faktisk. Beboeren er nemlig en stor træskulptur på over 300 kg udformet som en ugle. Skulpturen er lavet i genbrugstræ og hænger på et af områdets store træer.

Fredericias to træskulpturer: Uglen og sortspætten

Den flotte træugle er lavet af den lokale kunstner Mariane Ladegaard Jensen, som også har skabt en stor sortspætte af træ, som findes på Trelde Næs

Bedre vilkår for Fredericias ugler

Uglen skal fungere som et symbol på uglebestanden i naturområderne i og omkring Fredericia. Flere steder er der fokus på at skabe bedre vilkår for uglerne, ligesom der også er opsat endnu flere uglekasser på blandt andet Trelde Næs. 

En ugle i en ugle

Den store træugle har da også en anden funktion end blot at pynte i skovens top. Skulpturen er nemlig også samtidig en uglerede, som skovens uglepar kan benytte i yngletiden.

Uglen kan spottes ved Fuglsang Skovs naturlegeplads!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitfredericia

Hoteller i nærheden af Uglen - Træskulptur i Fuglsang Skov

 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  2,49 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  14,22 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  19,39 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  19,83 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  22,12 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Tyrstrup Kro

  26,79 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Jørgensens Hotel

  34,75 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Frederik VI's Hotel

  38,29 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel Svanen Billund

  40,31 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Refborg Hotel Billund

  41,38 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund