UKÆNT

Gå i historiens spor

Kreativt samlingssted og butik

UKÆNT er en farverig butik fyldt med kunsthåndværk, kreativ energi og glæden ved at skabe. Under navnet UKÆNT samarbejder Maria, fra det veganske tøjmærke flirtshirt.dk, og den nordiske trendsetter inden for stearinlys, AHNE®. Butikken er fyldt med unikke kreationer, kunst og andre lokale/danske designeres værker, alt sammen kategoriseret som farverige unikke håndværk til dig og dit hjem.

Ved siden af butikken ligger KREA-værkstedet, et hyggeligt langbord, hvor du kan droppe ind eller reservere en plads for at skabe dine egne kreationer. Det er nemt i praksis - du kommer ind og vælger fra vores 8+ forskellige kreative bokse og får materialer, vejledninger og skabeloner til det valgte projekt. Maria er altid klar til at hjælpe, give inspiration og servere den bedste kop kakao, kaffe og mere.

 

Krea workshops året rundt

UKÆNT har en kalender, som bugner af kreative workshops for både voksne og børn. Så kom med og lav dine egne lys, brugskunst, smykker og meget mere. Udvalget af workshops spænder bredt, og der vil også være gæsteworkshops, som afholdes af andre dygtige, kreative sjæle i butikken.

Du kan få overblik over kommende workshops på UKÆNT’s Facebook side.

 

Åbningstider

UKÆNT er pt. kun åben for workshops/kurser. Hold øje med Instagram og Facebook, hvor kommende workshops bliver offentliggjort. 

 

Om AHNE®

Michela Kiilerich er kvinden bag AHNE®, som producerer farverige levende lys. Hos UKÆNT har hun både produktion, showroom og butik, og der er altid et udvalg af unikke, farverige lys på hylderne. Lysene bliver dyppet i smeltet, farvet voks, så de får hvert deres unikke touch.

Du har desuden mulighed for at komme ind i butikken fra gaden og lave dit helt eget lys i lige præcis de farver som du foretrækker.

 

Om Flirt

Flirt producerer håndtrykt tøj og totebags. Alt tøj produceres med omtanke – det er således både økologisk, vegansk og skabt med bæredygtighed for øje. Både unisex tøj og tasker har et simpelt minimalistisk udtryk med et håndtrykt motiv, som både er humoristisk og skarpt.

Kig ind i butikken og se de seneste motiver. 

 

En del af Kystlandets Art Map

UKÆNT er en af mange interessante lokale kunstoplevelser. På denne side kan du hente kortet og få inspiration til gallerier, kunsthåndværkere og workshops i området

Opdateret af:
Destination Kystlandet info@kystlandet.com
Destination Kystlandet