UKÆNT

Foto: UKÆNT

ukaent-butik

Foto: UKÆNT

ukaent-workshops-butik

Foto: UKÆNT

ukaent-workshop-lysdyp

Kreativt samlingssted og butik

UKÆNT er en farverig butik fyldt med kunsthåndværk, kreativ energi og glæden ved at skabe. Under navnet UKÆNT samarbejder Maria, fra det veganske tøjmærke flirtshirt.dk, og den nordiske trendsetter inden for stearinlys, AHNE®. Butikken er fyldt med unikke kreationer, kunst og andre lokale/danske designeres værker, alt sammen kategoriseret som farverige unikke håndværk til dig og dit hjem.

Ved siden af butikken ligger KREA-værkstedet, et hyggeligt langbord, hvor du kan droppe ind eller reservere en plads for at skabe dine egne kreationer. Det er nemt i praksis - du kommer ind og vælger fra vores 8+ forskellige kreative bokse og får materialer, vejledninger og skabeloner til det valgte projekt. Maria er altid klar til at hjælpe, give inspiration og servere den bedste kop kakao, kaffe og mere.

 

Krea workshops året rundt

UKÆNT har en kalender, som bugner af kreative workshops for både voksne og børn. Så kom med og lav dine egne lys, brugskunst, smykker og meget mere. Udvalget af workshops spænder bredt, og der vil også være gæsteworkshops, som afholdes af andre dygtige, kreative sjæle i butikken.

Du kan få overblik over kommende workshops på UKÆNT’s Facebook side.

 

Åbningstider

UKÆNT er pt. kun åben for workshops/kurser. Hold øje med Instagram og Facebook, hvor kommende workshops bliver offentliggjort. 

 

Om AHNE®

Michela Kiilerich er kvinden bag AHNE®, som producerer farverige levende lys. Hos UKÆNT har hun både produktion, showroom og butik, og der er altid et udvalg af unikke, farverige lys på hylderne. Lysene bliver dyppet i smeltet, farvet voks, så de får hvert deres unikke touch.

Du har desuden mulighed for at komme ind i butikken fra gaden og lave dit helt eget lys i lige præcis de farver som du foretrækker.

 

Om Flirt

Flirt producerer håndtrykt tøj og totebags. Alt tøj produceres med omtanke – det er således både økologisk, vegansk og skabt med bæredygtighed for øje. Både unisex tøj og tasker har et simpelt minimalistisk udtryk med et håndtrykt motiv, som både er humoristisk og skarpt.

Kig ind i butikken og se de seneste motiver. 

 

En del af Kystlandets Art Map

UKÆNT er en af mange interessante lokale kunstoplevelser. På denne side kan du hente kortet og få inspiration til gallerier, kunsthåndværkere og workshops i området

Hoteller i nærheden af UKÆNT

 • Jørgensens Hotel

  0,73 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Skanderborghus

  18,81 km

  Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov. Hotellet ligger tæt på Skanderborgs hyggelige bymidte med gode shoppingmuligheder, og i omegnen er der gode muligheder for bl.a. lystfiskeri, golf og tennis.

  Læs mere : Hotel Skanderborghus
 • Hotel Vejlefjord

  20,66 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Hedegaarden

  23,69 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  26,65 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Nørre Vissing Kro

  29,19 km

  Ved bakker, skove og søer ligger den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro, der er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en atmosfærefyldt restaurant og en udsøgt vinkælder. 25 minutter til både Aarhus og Silkeborg. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder.

  Læs mere : Nørre Vissing Kro
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  32,6 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Låsby Kro

  32,95 km

  I Søhøjlandets midtjyske, smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus finder du Låsby Kro og Hotel. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til med traditionel dansk mad og gode kroretter, der skaber den ægte krohygge.

  Læs mere : Låsby Kro
 • Hotel Oasia Aarhus

  38,51 km

  På Hotel Oasia Aarhus er nøgleordene kvalitet og service. Her kan du læne dig tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus, som danner rammen for alt på hotellet. Alt er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige oplevelse.

  Læs mere : Hotel Oasia Aarhus
 • Montra Hotel Sabro Kro

  40,27 km

  Montra Hotel Sabro Kro er beliggende i hjertet af Sabro tæt på Smilets By, Aarhus. Med E45 tæt på, er der nem og hurtig transport til et væld af muligheder. Her finder du både plads til samvær, nærvær og skønne oplevelser. Der er altid en god grund til at besøge Sabro Kro.

  Læs mere : Montra Hotel Sabro Kro