Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

Hotel Aiden byder velkommen til dem, der kan lide at rejse enkelt og afslappet. Hotellet leverer den optimale kombination af værdi og komfort, der opfylder nutidens rejsendes forventninger. Hotellet arbejder stærkt på at være i front blandt overnatningsvirksomheder med teknologiske løsninger.
Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

Gødstrupvej 38, 7400 Herning

Vis kort
Se kalender og priser: Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

Bemærk venligst

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

 • Midtjylland
 • Jylland
 • City Break

Hotellets faciliteter

 • Fitness-faciliteter
 • Handicapvenligt
 • Gratis internet
 • Restaurant
 • Røgfrit
 • Wellness
 • Lufthavn: 53 km
 • Tog: 8 km
 • 204 Værelser

Slap af i den hyggelige lounge

Hotellet er en del af alliancen med Best Western Hotels & Resorts.

Aiden by Best Western Herning er dedikeret til at udnytte teknologi til fordel for gæsternes komfort og bekvemmelighed. Hotellet har implementeret en bred vifte af tekniske løsninger, der gør opholdet enkelt, brugervenligt og behageligt. Selvbetjeningsmuligheder er tilgængelige, hvilket betyder, at gæsterne kan bestille mad og drikke med et enkelt tryk på en knap, da hotellet er kontantfrit. Streaming af indhold kan nemt ske på gæsternes egne enheder, og selvfølgelig kan gæsterne også nemt checke ind ved hjælp af vores digitale indcheckningsmaskiner. Aiden by Best Western Herning er dedikeret til at skabe en problemfri og teknologisk avanceret oplevelse for gæsterne.

Lounge, bar og terrasse
Hotellet har et indbydende lounge- og barområde, der giver gæsterne mulighed for at slappe af og nyde en afslappende atmosfære efter en aktiv dag. For dem, der ønsker lidt ekstra underholdning, tilbyder hotellet også et gaming-område med arcade-maskiner, shuffleboard og lignende. Stedet er lyst og venligt, og hvis gæsterne ønsker mere naturligt lys, kan de også benytte sig af hotellets store terrasse, når vejret tillader det. Her er der rig mulighed for at nyde udendørsområdet og nyde den friske luft.

Rolig men central beliggenhed
Aiden by Best Western Herning er beliggende i rolige omgivelser, og det tager kun 25 minutter at køre til Midtjyllands Lufthavn, KRP, eller 40 minutter til Billund Lufthavn, BLL. Herning Messecenter og Jyske Bank Boxen kan nås på ti minutters kørsel, og Jyllands Park Zoo ligger kun 13 minutters kørsel væk. Hotellet tilbyder en inkluderet morgenbuffet samt en aftenbuffet mod et tillægsgebyr. Parkering er gratis, og gæsterne kan nyde den grønne og lyse udsigt. Så velkommen til en oplevelse i naturen.

Fitness ude og inde
Gæster, der ønsker at holde sig aktive, kan benytte det veludstyrede fitnesscenter og nyde godt af saunaen på hotellet. Hvis man foretrækker udendørs motion, er der rig mulighed for at gå eller løbe rundt i de omkringliggende marker lige uden for hotellet.204 gennemtænkte værelser

Hotellet åbnede dørene i februar 2023 og byder nu velkommen til gæster med sine 204 værelser, der strækker sig over tre etager. Der er blevet lagt vægt på brugervenlige løsninger ved hjælp af teknologi og sund fornuft, herunder placeringen af alle handicapvenlige værelser i stueetagen. Hotellets stil er enkel med lyse farver og nøje udvalgte kontraster, der skaber et moderne udtryk på dette budgetvenlige hotel.

Find vej

Gødstrupvej 38
7400 Herning

Vis kort

Attraktioner i nærheden af Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

 • Foto: Tjørring Kirke

  Tjørring Gl. Kirke

  2,17 km

  En kopi af kirken, som den oprindelig så ud, er opført som kirkebygning på Frilandsmuseet Hjerl Hede.

  På kirkegården ligger den vejmand, som gav Jeppe Aakjær inspiration til visen om Jens Vejmand.

  For yderlig information:
  www.baunekirken.dk

  Læs mere : Tjørring Gl. Kirke
 • Foto: Jannie Nyegaard

  Monumentet for Jens Vejmand

  2,5 km

  På denne plet ved landevejen nord for Tjørring mødte Aakjær inspirationen til sit berømte digt. I sin regnskabsbog skrev han den 19. maj 1901: "Stenslageren, Tjørring, 25 øre". Mange år efter huskede han dette og tilføjede: "Denne mand på landevejen ved Tjørring gav mig den første idé til digtet 'Jens Vejmand'."

  Læs mere om Jens Vejmand

  Læs mere : Monumentet for Jens Vejmand
 • Foto: Herning Kommune

  Stjernen

  2,9 km

  Stjernen har fået sit navn, fordi den set fra oven ligner en stor grøn søstjerne. Stjernen har 5 arme, der bruges til vuggestue/modta-geklasseafdeling, børnehave og fritidshjem, indskoling, mellemtrin, samt skolens værk-stedsfløj/personalefaciliteter, mødelokaler og kontorer.

  Tag en tur rundt om skolen på den 740 meter lange sti kaldet Den røde løber og oplev den spektakulære arkitektur. På turen rundt kom-mer du igennem de nøje planlagte uderum, der understøtter leg og læring. Hvert uderum har sit eget tema: urban, bakker, skov, vand, sand og have.

  Læs mere : Stjernen
 • Foto: Nicolas Jægergaard

  Fuglsang Sø

  3,54 km

  Du kan bade i søen, men tjek vandkvaliteten på Herning Kommunes hjemmeside inden du springer i vandet, da der godt kan være alger om sommeren. 

  Rundt om søen er der lavet afmærkede ruter og en discgolfbane.  

  Du kan parkere bilen ved at benytte indkørsel fra Vesterholmvej og fra Brændgårdvej.
  Du må IKKE parkere eller køre i bil på stranden.

  Det Blå Rum
  Ved Fuglsang Sø finder du Det Blå Rum. Et sted som danner rammen for aktiviteter på, i og ved vandet. Det Blå Rum er et outdoor-mekka, som kan bruges af alle - både til socialt mødested og som omdrejningspunkt for forskellige vand- og naturaktiviteter. 
  Læs mere om Det Blå Rum og brugen af området her

  Læs mere : Fuglsang Sø
 • Foto: Hedeagerkirken

  Hedeagerkirken

  3,79 km

  Kirkens altervæg er udsmykket, forestillende den brændende tornebusk. Kirken er udsmykket med moderne tekstiler udført af gobelinvæversken Lise Warburg, København.

  Hedeagerkirken indeholder lokaler til menighedsbrug.

  For yderlig information:
  www.hedeagerkirken.dk

  Læs mere : Hedeagerkirken
 • Foto: Nicolas Jægergaard

  Det Blå Rum ved Fuglsang Sø

  3,86 km

  Det Blå Rum er et outdoor-mekka, som kan bruges af alle - både til socialt mødested og som omdrejningspunkt for forskellige vand- og naturaktiviteter.

  Flere foreninger får fast base ved Det Blå Rum. Heriblandt kajakroerne, vinterbaderne, lystfiskerne og triatleterne.

  Hvis du vil have adgang til kajakker og sauna, sker det som udgangspunkt via medlemskab af eller i samarbejde med de faste brugerklubber på stedet.

  Sauna
  Saunaen er en del af Det Blå Rum, og er først og fremmest beregnet til foreninger, men du kan som privatperson også bruge saunaen, når den ikke er i brug af foreninger.

  SUP Boards
  Vi henviser til Dansk Surf og Raftingforbund for gode råd og guide til en sikker tur på og i vandet.

  Fælleshuset
  Virksomheder kan leje fælleshuset. Der udlejes ikke til privatpersoner, fester og lignende.

  Læs mere om booking muligheder her

  Læs mere : Det Blå Rum ved Fuglsang Sø
 • Foto: Jannie Nyegaard

  Mørupstenen

  4,39 km

  Mørupstenen er en såkaldt Larvikit, der er ”vandret” til Danmark under næstsidste istid. Larvikit er en grovkornet bjergart, der kun findes i det sydlige Norge vest for Oslofjorden. Man kalder derfor larvikitten for en ledeblok, da den helt præcist kan lede os tilbage til, hvor isen i sin tid kom fra.

  Læs mere : Mørupstenen
 • Foto: Sct. Johannes kirke

  Sct. Johannes Kirke

  4,44 km

  Kirken blev indviet 1. søndag i advent af kirkeminister Bodil Koch, der udtalte at, "det blev sikkert den sidste domkirke, der blev indviet i Danmark". Orglet er placeret over alteret i kirkebygningen, og kirkens store tårn fungerer som Herning Bys vandtårn.

  For yderlig information:
  www.sctjohannes.dk

  Læs mere : Sct. Johannes Kirke
 • Foto: Jyllands Park Zoo

  Jyllands Park Zoo

  8,18 km

  Jyllands Park Zoo ligger ved Haunstrup ca. 10 km fra Herning og har eksisteret siden 1969. Det er et populært udflugtsmål og er nok Danmarks hyggeligste Zoo, hvor du kan komme helt tæt på dyrene.

  I parken finder du omkring 350 dyr fra alverdens lande fordelt på over 70 arter. Der er alt fra små regnskovsfrøer til løver og giraffer.                                                                                               Du kan opleve dyrene på tæt ved f.eks. at se dyrene blive præsenteret og fodret. Her kan man Søbjørne show alle dage kl. 11.00 og 14.30 (fredag undtaget), samt Pingvin fodring mm.

  Derudover er Jyllands Park Zoo en zoologisk have med masser af legeområder med gynger, sandkasser, klatrestativer, en fin miniby med flotte legehuse. Er der en lille eventyrer gemt i dit barn, vil han eller hun garanteret finde det sjovt at køre med toget rundt i parken, at sejle på zoo-søen eller at prøve at ride på en sød pony. En tur i zooens lille tivoli med blandt andet karruseller og minibiler eller en hoppetur på den 689 m2 store hoppepude være et stensikkert hit.

  Se de aktuelle åbningstider i Jyllands Park Zoo her

  Hygge og atmosfære for mere end 150.000 glade gæster, der årligt besøger Jyllands Park Zoo.

  Læs mere : Jyllands Park Zoo
 • Foto: Herning Kommune

  De Geometriske Haver

  8,68 km

  Haverne er bygget op omkring princippet om "enkelthedens kompleksitet", idet de er styret af et ganske simpelt geometrisk regelsæt, som imidlertid ikke er umiddelbart gennemskueligt for den besøgende.

  Grundmodulet, på 11 meter, går igen i alle "vægge", og for hvert nyt "rum", man træder ind i, tilføjes "rummet" en ny side.

  Hækkene, der er af avnbøg, er plantet i 1984.

  Læs mere : De Geometriske Haver